Fuara katılan firmalara teşekkür belgesi

Fuara katılan firmalara teşekkür belgesi

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de bu yıl dördüncüsü düzenlenen Tarım Hayvancılık ve Teknoloji Fuarı'na katılan firmalara teşekkür belgesi verildi.Kırşehir...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de bu yıl dördüncüsü düzenlenen Tarım Hayvancılık ve Teknoloji Fuarı'na katılan firmalara teşekkür belgesi verildi.

Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Belediye Kapalı Pazaryeri Teşhir Alanı'ndaki stantları ziyaret ederek teşekkür belgesi takdim etti.

Ziyaretin ardından açıklama yapan Ekicioğlu, fuara Kırşehir ve çevre illerden yoğun ilgi olduğunu söyledi.

Tarım ve hayvancılık alanında Türkiye'nin birçok ilinden 60 firmanın stant açarak teknolojik ürünlerini sergilediğini belirten Ekicioğlu, ziyaretçi yoğunluğundan memnun kaldıklarını dile getirdi.

İç Anadolu Bölgesi’nde ticari hacim açısından Konya’dan sonra ikinci büyük fuar organizasyonunun Kırşehir’de düzenlendiğini aktaran Ekicioğlu, gelecek yıllarda fuarı dahada büyüterek devam ettirmeyi planladıklarını kaydetti.

Fuara katılan firmaların temsilcileri de güzel iş bağlantıları gerçekleştirdiklerini belirterek, verdiği destekten dolayı Ekicioğlu'na teşekkür etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :