Freni patlayan tır iki araca çarpıp kalabalığa daldı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Mardin Derik'te freni patlayan tır önce 2 araca çarptı, sonra da kalabalığa daldı. Adeta can pazarı yaşanan kazada çok sayıda ölü ve yaralı var. Kaza anı kameralara böyle yansıdı

Türkiye Gaziantep'de meydana gelen ve 16 kişinin feci şekilde can verdiği kazanın acısını yaşarken, bir başka ölümlü kaza da Mardin'de yaşandı

Mardin’in Derik ilçesinde meydana gelen kazada can pazarı yaşandı freni patlayan tırın araçlara ve insanlara çarpması sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 8 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı.

YÜKLÜ TIRIN FRENİ PATLADI
Kaza, Mardin’in Derik ilçesi Üçyol mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yüklü bir tır yokuş aşağı indiği sırada freni patladı.

m.jpg

ARAÇLARA VE İNSANLARA ÇARPTI

Freni patlayan tırın araçlara ve insanlara çarpması sonucu ilk belirlemelere göre 8 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı.

mm.jpg

CAN PAZARI YAŞANDI

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Tırın kalabalığa dalarak devrildiği zincirleme kazada adeta can pazara yaşandı. Ölenler arasında çocukların da olduğu belirtildi.

Kaza yerinde çalışmalar devam ediyor.

KAZANIN GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Mardin'in Derik ilçesinde freni arızalanan tırın karıştığı kazada ilk belirlemelere göre 8 ölü, 20 yaralı var. Kazaya ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
Kaza, Derik ilçesi Üçyol mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yüklü bir tır yokuş aşağı indiği sırada freni patladı.

aw694437-01.jpg

Freni patlayan tırın araçlara ve insanlara çarpması sonucu ilk belirlemelere göre aralarında çocuklarında olduğu 8 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Meydana gelen zincirleme kazada can pazara yaşandı.

Kaza anına ilişkin petrol ofisinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde bir tırın kazaya müdahale eden kalabalığın içerisine daldığı görülüyor.

mmm.jpgmmmmm.jpg

aw694437-03.jpgaw694437-02.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.