Ford Trucks 1846T, "Logitrans fuarında" yerini aldı

Ford Trucks 1846T, "Logitrans fuarında" yerini aldı

İSTANBUL (AA) - Ford Trucks 1846T Midilli Çekici, Logitrans Uluslararası Transport Lojistik Fuarı'nda ziyaretçileriyle buluştu.Ford Otosan'dan yapılan...

İSTANBUL (AA) - Ford Trucks 1846T Midilli Çekici, Logitrans Uluslararası Transport Lojistik Fuarı'nda ziyaretçileriyle buluştu.

Ford Otosan'dan yapılan açıklamaya göre, şirketin ağır ticari araç markası Ford Trucks, hacimli yük taşımacılığı için tasarladığı Ford Trucks 1846T Midilli Çekici modelini, sektörün dünya çapındaki en büyük 3. etkinliği olan Logitrans Uluslararası Transport Lojistik Fuarı'nda sergiledi.

Ford Trucks 1846T Midilli Çekici, yüksek performans ve düşük yakıt tüketiminin konforunu bir arada yaşatıyor. Binek araç rahatlığındaki manuel şanzıman ve debriyajsız otomatik şanzıman opsiyonu ile sunulan araç, lüks binek araçlarda kullanılan ESP, yokuş kalkış desteği, klima, elektrikli kabin kaldırma mekanizması gibi donanımları standart hale getirerek ağır ticari araç sektöründeki rakiplerinden ayrılıyor. Büyük lojistik firmalarının ihtiyaçları düşünülerek geliştirilen Ford Trucks 1846T Midilli Çekici, filo yönetim sistemlerine uyumlu altyapısı ve opsiyonel sunulan Filobil sistemi ile filoların verimli yönetimi için gerekli donanımı müşterilerine sunuyor.

Ford Trucks, kasım ayında çekici, inşaat ve yol kamyonu modellerinde "Hemen Kazanmaya Başlayın, 2016'da ödeyin" kampanyasıyla ağır ticari araç sahibi olmak isteyenlere ödeme kolaylığı sağlıyor. Kampanya dahilinde Ford Trucks müşterilerine 120 bin TL'ye 36 ay taksitle yüzde 0,99 faizli kredi kullanma imkanı sunuluyor. İkinci elde ise 80 bin TL'ye 12 ay yüzde 0,28 faizle kredi kullanılabiliyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı