Ford Fiesta ve Focus'un ST-Line serileri Türkiye'de

Ford Fiesta ve Focus'un ST-Line serileri Türkiye'de

İSTANBUL (AA) - Ford, Fiesta ve Focus'un ST-Line donanımlı modellerini Türkiye'de satışa sundu.Şirketten yapılan açıklamaya göre, Ford'un performans araçlarından...

İSTANBUL (AA) - Ford, Fiesta ve Focus'un ST-Line donanımlı modellerini Türkiye'de satışa sundu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Ford'un performans araçlarından edindiği deneyimle geliştirdiği Fiesta ST-Line ve Focus ST-Line serileri Türkiye pazarına sunuldu.

ST-Line serisinde, ST-Line imzası, özel jantlar ve spor tasarım detayları Ford'un yol deneyimini tamamlıyor. Bal peteği tasarımlı ön ızgara ve ön sis farları, karartılmış arka camlar, iç mekanda ST-Line'a özel vites kolu ve direksiyon, ST-Line marşpiyeller, vücudu tamamen kavrayan sportif koltuklar ve siyah tavan döşemeleri ST-Line seçeneğinde göze çarpıyor.

Ford'un B segmentindeki temsilcisi Fiesta, ST-Line ile kendinden daha güçlü olan Fiesta ST ile benzer dinamizme sahip. ST-Line tamponlar ve yeni ön ızgara, ST-Line yan marşpiyeller ve metalik gri 16 inç alüminyum alaşımlı jantlar aracın dış tasarımında ön plana çıkan detaylar arasında bulunuyor. Ayrıca, alüminyum gaz ve fren pedalları, ST-Line'a özel spor direksiyon ve spor kırmızı koltuk dikişleri de ST-Line'ın iç aksesuarları arasında yer alıyor.

Ford Fiesta ST-Line, Ford'un 5 yıldır "Yılın Motoru" ödülü sahibi 1.0 litre EcoBoost motor ve 2 farklı şanzıman kombinasyonuyla satışa sunuluyor. Otomatik şanzımanlı versiyon, 100 PS güç ve 170 Nm tork üretirken, manuel şanzımanlı versiyon, 140 PS güç ve 180 Nm tork değeriyle sunuluyor. Fiesta ST-Line'ın ortalama yakıt tüketim değerleri ise 100 PS'lik versiyonda 4.9 lt/100 km, 140 PS'lik versiyonda 4.5 lt/100 km. Ford Fiesta ST-Line, spor kırmızı, şeker kırmızı, buz beyazı, aytozu gri, derin mavi, manyetik gri ve inci siyahı olmak üzere 7 farklı renk tercihiyle 65 bin 995 TL'den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatıyla satışa sunuluyor.


- Focus ST-Line


Focus ST-Line'ın dış tasarımında ST-Line'a özel ön ve arka tampon tasarımı, ST-Line marşpiyeller, ST-Line dış logolar, 17 inç metalik gri alüminyum alaşım jantlar, gündüz yanan LED farlar, ön sis farlar, karartılmış arka camlar; iç mekanda ise spor koltuklar dikkati çekiyor. Siyah tavan döşemesi içerideki ambiyansı değiştirirken, ST-Line'a özel tasarlanmış vites kolu ve direksiyonu aracın dinamizmini yansıtıyor.

5 kapılı Focus ST-Line, iç donanımında 8 inç dokunmatik renkli ekran, Ford SYNC2, anahtarsız çalıştırma, geri görüş kamerası, direksiyondan vites değiştirme özelliği, sürücü ve yolcu yan hava yastıklarıyla sunuluyor.

Focus ST-Line'da, 125 PS güç ve 159 Nm tork üreten 1.6 litre TIVCT motor manuel şanzıman kombinasyonuyla, 125 PS güç, 170 Nm tork üreten 1.0 litre Ecoboost motor ve 120 PS güç, 300 Nm tork üreten 1.5 L dizel motor otomatik şanzımanla pazara sunuluyor. 1.6-litre TIVCT versiyonu 5.9 lt/100 km, 1.0-litre Ecoboost motor 5 lt/100 km ortalama yakıt tüketimine sahip.

Focus ST-Line, buz beyazı, blazer mavi, manyetik gri, aytozu gri, spor kırmızı, inci siyahı, derin mavi, tektonik gri ve şeker kırmızı olmak üzere 9 farklı renk seçeneğiyle sunuluyor. Focus ST-Line, 79 bin 130 TL'den başlayan anahtar teslim fiyatlarıyla Ford yetkili satıcılarında yeni sahiplerini bekliyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :