FLAŞ!!! AK Parti'nin önemli ismi trafik kazası geçirdi

FLAŞ!!! AK Parti'nin önemli ismi trafik kazası geçirdi

AK Parti Grup Başkanvekili trafik kazası geçirdiAdalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkanvekili Prof. Dr. Mehmet Naci Bostancı, Çorum' un Sungurlu ilçesine bağlı Arifegazili köyü yakınlarında trafik kazası geçirdi.

Edinilen bilgiye göre Ankara - Samsun Karayolu 17. kilometresinde havanın yağışlı olması münasebeti ile kontrolden çıkan, Milletvekili Bostancı' ya ait 06 FD 7025 Plakalı araç ile aynı istikamette seyir halinde olan Ahmet Serhat Uludağ'a ait 55 LM 214 plakalı araca çarpması sonucu kontrolden çıkan araçlar bariyerlere vurarak durdu. Kazada yaralanan olmazken her iki araçta ağır hasar aldı.

Kaza sonrası Sungurlu Bölge Trafik Amirliğince misafir edilen Bostancı, yaptığı açıklamada; '' Havanın yağışlı olması nedeniyle otomobilin kayması sonucu kaza meydana geldi. Bir başka arkadaşın aracına vurarak ve bariyerlere çarparak durabildik. Yağış yolların bazı kesimlerinde su birikintisi yapabiliyor. Tahminim öyle bir yere denk geldik. Allah'tan cana gelmedi. Hani derler ya cana gelmesin mala gelsin takdir, başkada denilecek herhangi bir şey yok.'' dedi.

Milletvekili Mehmet Naci Bostancı kendisine tahsis edilen makam aracıyla İlçeden ayrılarak Ankara' ya hareket etti.