Fiyatı açıklananyeni HILUX Toyota Plaza Otojen’de satışa sunuldu

Fiyatı açıklananyeni HILUX Toyota Plaza Otojen’de satışa sunuldu

Toyota’nın adını “efsaneler” arasına yazdıran modeli Hilux’ın fiyatı açıklandı. Tamamen yenilenen Yeni Hilux’ın4x2 versiyonları 78.750 TL’den, 4x4 versiyonları da 99.750 TL’den başlayan fiyatlarla KONYA Toyota Plaza OTOJEN”DE satışa sunuldu.

Dünyada ilk kez 1968 yılında satışa sunulan Toyota Hilux,globalpick-up pazarında 16 milyondan fazla satış adetlerine ulaşarak her geçen gün başarısını katlıyor. Avrupa pazarında yüzde 23,5’luk pazar payı ile en çok satan pick-upunvanını elinde bulunduruyor.

KONYA Toyota Plaza OTOJEN”DE inceleme fırsatı bulabileceğiniz Yeni Hilux, konforu, lüks standartları, yenilenen tasarımı, teknolojik özellikleri, yüksek off-road yeteneği ve SUV tarzı mükemmel bir sürüş keyfi sağlayarak Türkiye’de de pick-upsegmentinin liderliğini hedefliyor.

YENİ MOTOR SEÇENEKLERİ ile PERFORMANSLI BİR SÜRÜŞ

İki motor seçeneği ile KONYA Toyota Plaza OTOJEN”DE yerini alan Yeni Hilux’ınYeni 2.4 D-4D dizel motoru 150 bg güç/400 Nmtork üretirken,  2.8 D-4D dizel motoru ise 177 bg güç/450 Nmtork güç üretiyor.

Yakıt verimliliği yüzde 9 oranında artırılan motorlarla donatılan Yeni Hilux, dört çeker sürüş özelliğine sahip 2.4 D-4D motorunun 7.3 lt/ 100 km tüketim ortalamasıyla ne kadar verimli olduğunu da kanıtlıyor. 2.4 D-4D motora sahip Hilux, 6 ileri manuel şanzıman ile sunulurken, yeni 2.8 D-4D ise dört tekerlekten çekiş ve yeni 6 ileri Süper ECT (Elektronik kontrollü şanzıman) otomatik vites kutusuyla donatıldı.

Ayrıca tüm Hilux modellerinde, ECO ve POWER olmak üzere iki farklı sürüş modunda tercih yapılabiliyor.