FIS Snowboard Dünya Kupası'na doğru

FIS Snowboard Dünya Kupası'na doğru

Erciyes Dağı'nda 4 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilecek organizasyonun sponsorluk protokolü imzalandı

KAYSERİ (AA) - Erciyes Dağı'nda 4 Mart Cumartesi günü yapılacak Uluslararası Kayak Federasyonu (FIS) Snowboard Dünya Kupası'nın sponsorluk protokolü imzalandı.

Kayseri Erciyes AŞ ile İstikbal Mobilya'nın bağlı bulunduğu Boydak Holding arasında bir otelde, sponsorluk protokolü yapıldı.

Erciyes AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahit Cıngı, imza töreninde yaptığı açıklamada, Erciyes Dağı'nın kış sporlarının merkezi haline geldiğini söyledi.

Birçok uluslararası organizasyona ev sahipliği yaptıklarını vurgulayan Cıngı, şunları kaydetti:

"Snowboardda dünyada en iyiler geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Erciyes'e gelecek. Yıllardır İsviçre'de, Avusturya'da, Fransa'da olan kayak ve snowboard organizasyonlarını seyrediyorduk. Çok şükür artık Erciyes'teki uluslararası bir organizasyonu seyretme imkanına kavuşacağız."

Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Erciyes AŞ olarak organizasyonların en az maliyetle yapılmasına gayret gösterdiklerini aktaran Cıngı, "İstikbal markası yetkilileri, 'şehrimize olacak her şeye destek veririz' dedi. Bugün de bu birlikteliği duyurmak için bir araya geldik. Biz, Bilal Uyanık nezdinde İstikbal markası ve yöneticilerine teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Boydak Holding Pazarlama Genel Koordinatörü Bilal Uyanık da organizasyona katkı sağlamaktan memnuniyet duyduklarını belirtti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :