Firma iflas edince stat inşaatı tamamlanamadı

Firma iflas edince stat inşaatı tamamlanamadı

YOZGAT (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından inşaatına geçen başlanan Sorgun İlçe Stadyumu inşaatı, yüklenici firmanın iflas etmesi nedeniyle...

YOZGAT (AA) - Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından inşaatına geçen başlanan Sorgun İlçe Stadyumu inşaatı, yüklenici firmanın iflas etmesi nedeniyle tamamlanamıyor.

Genç Sorgunlular Taraftarlar Derneği Başkanı Seyit Küçükkaradoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni sezonun başlamasına bir ay kala stat inşaatındaki son durumun içler acısı olduğunu dile getirdi.

Küçükkaradoğan, stat inşaatına yüklenici firmanın iflas etmesi nedeniyle, yaklaşık 6 aydır çivi bile çakılmadığını, 3 bin 600 koltuk kapasiteli stat inşaatında, kimliği belirsiz kişi yada kişilerce her gün yeni bir zarara yol açıldığını belirtti.

Küçükkaradoğan, doğu cephesindeki tribünlerin alt katlarındaki camların kırıldığını, kırılan camlardan içeriye giren kişi yada kişilerin banyo ve tuvaletlerde bulunan lavabo ve muslukları söktüklerini söyledi.

Yaşanan olayların spora gönül vermiş biri olarak kendisini çok üzdüğünü dile getiren Küçükkaradoğan, şöyle devam etti:

"2015-2016 sezonunda Yozgat Süper Amatör Küme'de mücadele edecek olan Sorgun Belediyespor’un sezon açılışını izlemek için stada geldiğimizde, hiç beklemediğimiz bir sahne ile karşılaştık. Doğu cephesindeki kapalı tribünün alt katlarında bulunan camların kırıldığı, banyo ve tuvaletlerde bulunan lavabo ve muslukların sökülerek çalındığını gördük. Büyük bir özlem ile beklediğimiz yeni stadyumumuz yetkili firmanın iflas etmesi sonucu yarıda kaldı. Bazı kendini bilmez kişiler üç kuruşluk lavabo ve muslukları sökmüşler. Ne kadar utanç verici bir olay. Yetkililerimizden önlem almalarını ve biran önce inşaatın tamamlanması için süreci hızlandırmalarını bekliyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı