Final Aşkına

Final Aşkına

Aykut Kocaman ile tarihi başarılara imza atan Konyaspor, bunlara bir yenisini daha eklemek için sahaya çıkıyor

FİNAL AŞKINA

 

Aykut Kocaman ile tarihi başarılara imza atan Konyaspor, bunlara bir yenisini daha eklemek için sahaya çıkıyor

 

Atiker Konyaspor Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk maçında bugün Kasımpaşa'nın konuğu olacak. Recep Tayyip Erdoğan Stadyumunda oynanacak mücadeleyi Ümit Öztürk yönetecek. 20:45'te başlayacak mücadele A Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.  Temsilcimiz ilk maçında sahadan avantajlı bir skorla ayrılıp Final kapısını aralamak istiyor. Atiker Konyaspor'da Serkan Kırıntılı ve Halil İbrahim Sönmez dışında eksik futbolcu bulunmuyor.

TARİH YAZMAYA ÇALIŞACAK

Atiker Konyaspor Kupa'da Kasımpaşa engelini aşarak adını finale yazdırmaya çalışacak. Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'ye elenerek finalin kapısından dönen yeşil-beyazlılar bu sezon Finale yükselerek bir ilki gerçekleştirmek isteyecek. Temsilcimiz finale yükselmesi halinde Fenerbahçe yada Medipol Başakşehir'le eşleşecek.

SON MAÇLARDA KONYASPOR YENİLMİYOR

İki takım arasında oynanan son 4 karşılaşmada Kasımpaşa'ya yenilmeyen, Atiker Konyaspor, Kupa'da da avantajlı bir skor elde etmek için sahaya çıkacak. İki takım arasında bu sezon ligde oynanan karşılaşmalarda Atiker Konyaspor'un üstünlüğü bulunuyor. Kasımpaşa, ligin 10. haftasında Konya'da rakibine 2-1 yenilirken, İstanbul'da 27. haftada oynanan karşılaşma 1-1 berabere sona erdi.

 

 

 

 

 

TARAFTARLAR İSTANBUL'A AKACAK

Atiker Konyaspor'u bugün Kasımpaşa maçında yoğun bir taraftar desteği bekleyecek. Yeşil-Beyazlı taraftarlar bu tarihi maçta takımlarını yalnız bırakmayacak. Temsilcimizi ilk maçta taraftarlarının da desteğiyle avantajlı bir skor elde etmek isteyecek. Yeşil-Beyazlı taraftarların kendilerine ayrılan bölümü tamamen doldurması bekleniyor.

 

KOCAMAN KUPA'YI ÇOK İSTİYOR

Bu sezon ligde inişli çıkışlı bir grafik sergileyen Atiker Konyaspor'da tüm gözler Ziraat Türkiye Kupasında oynanacak Yarı Final maçlarına çevrildi. Yeşil-Beyazlılarda büyük başarılara imza atan Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın da Konyaspor'un başında Türkiye Kupasını kazanmak en büyük hedeflerinden birisi. Aykut Kocaman daha önce verdiği röportajlarda bu sezon en büyük hedeflerinin Türkiye Kupası olduğunu söylemişti.

16_b.jpg