Filistin etkinliğini provoke edenler hakkında işlem başlatıldı

Filistin etkinliğini provoke edenler hakkında işlem başlatıldı

Konya'da düzenlenen Filistin'e destek etkinliğinde yaşanan provokasyon girişimleri önlenerek hukuki işlemler başlatıldı.

Konya Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, 4 Nisan Perşembe günü saat 20.15'te düzenlenen Filistin'e destek amaçlı etkinlikte, bazı kişilerin provokasyon içerikli pankartlar taşıdığı ve hakaret içerikli sloganlar attığı tespit edildi. Valilik, etkinliğin amacına zarar verecek pankartların alandan uzaklaştırıldığını ve slogan atan, pankart taşıyan şahıslar hakkında Cumhuriyet Savcılığı tarafından tahkikat başlatıldığını belirtti.

Ayrıca, etkinlik alanında izinsiz drone uçurduğu belirlenen bir kişi hakkında da yasal işlem başlatıldığı açıklandı. Valilik, Filistin'de yaşanan saldırıların sona erdirilmesi ve Filistin halkına destek olmak amacıyla düzenlenen etkinliklerin amacından saptırılmaya çalışılmasına kesinlikle müsaade edilmeyeceğini vurguladı.

Konya Valiliği'nin açıklamasıyla, Filistin'e destek etkinliğinde yaşanan provokasyon girişimlerine karşı alınan tedbirler ve hukuki süreçlerin başlatılması, halkın huzur ve güvenliğini sağlama konusundaki kararlılığını ortaya koydu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler