Fikret Orman, FutbolİGA Turnuvası'nın kura çekimine katıldı

Fikret Orman, FutbolİGA Turnuvası'nın kura çekimine katıldı

- İstanbul Yeni Havalimanı çalışanlarının katılacağı futbol turnuvasında kura çekimi Beşiktaş Kulübü Başkanı Orman'ın katılımıyla yapıldı


İSTANBUL (AA) - İstanbul Yeni Havalimanı'nın yapımını üstlenen İGA'nın havalimanı inşaatında çalışan işçiler arasında düzenlediği 3. FutbolİGA Turnuvası'nın kura çekimi gerçekleştirildi.

Havalimanı ana yerleşkesinde gerçekleştirilen kura çekimine Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı yöneticiler Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve Umut Güner ile İGA Havalimanları İnşaatı Üst Yöneticisi (CEO) Yusuf Akçayoğlu katıldı.

Kura çekimi öncesinde işçilere yönelik konuşan Fikret Orman, "Burada müthiş bir iş yapıyorsunuz. Dört senede böyle bir eseri meydana getirmek ancak biz çılgın Türklere has bir iştir. Biz de spor branşında ülkemize hizmet etmeye çalışıyoruz. Sporun olduğu yerde sevgi ve eğlence vardır." dedi.

Orman ayrıca, şartların uygun olması durumunda final maçına Portekizli stoper Pepe ile geleceklerini söyledi.

Yusuf Akçayoğlu da "Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımı olan yeni havalimanında birçok operasyonu başarıyla yürütmemizi emekçilerimize borçluyuz. Yoğun bir çalışma temposunun içinde morale ihtiyacımız olan son dönemeçte sportif faaliyetler büyük önem taşıyor." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Akçayoğlu, üçüncü havalimanının ödül kazanan kontrol kulesinin minyatürünü başkan Orman'a hediye etti.

Turnuva, 10 Mayıs'ta final maçıyla sona erecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :