Fikir Adamları'ndan Hasan Boydak'a ziyaret

Fikir Adamları'ndan Hasan Boydak'a ziyaret

Konya Fikir, Sanat ve Kültür Adamları Birliği Derneği Yöneticileri tarafından, Konya’nın kültür ve bilim hayatına büyük katkı sunan İkindi Sohbetleri’nin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yeniden başlaması için Hasan Boydak'a ziyaret gerçekleştirildi.

Konya’da geçtiğimiz yıllarda Koyunoğlu Müze ve Kütüphanesi’nde her hafta Cumartesi günleri düzenlenen ‘İkindi Sohbetleri’ bu yıl son bulmuştu. Konya’da kültür ve bilime önem veren Fikir, Sanat ve Kültür Adamları Birliği Derneği Başkanı Yusuf Küçükdağ beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri Bekir Şahin, Yaşar Erdemir ve Adem Alemdar, Koyunoğlu Müze ve Kütüphanesi Müdürü Hasan Boydak'a ziyaret ettiler. Başkan Küçükdağ,  Koyunoğlu Müze ve Kütüphanesi Müdürü Hasan Boydak'a görevinin hayırlı olmasını dilerken 'İkindi Sohbetleri’ programının yeniden Büyükşehir Belediyesi ile birlikte düzenlenmesi gerektiğinin altını çizdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Koyunoğlu Müze ve Kütüphanesi Müdürü Hasan Boydak ise bu konuda gerekli çalışmaların yapılacağını söyledi.