Fiat'tan İnciroğlu'na bronz bayi ödülü

Fiat'tan İnciroğlu'na bronz bayi ödülü

KAYSERİ (AA) - Fiat 2016 yılının performansı ile ilk 3 bayi arasına giren İnciroğlu Kayseri bayisini bronz bayi ödülüyle ödüllendirdi. Tofaş CEO'su...

KAYSERİ (AA) - Fiat 2016 yılının performansı ile ilk 3 bayi arasına giren İnciroğlu Kayseri bayisini bronz bayi ödülüyle ödüllendirdi.

Tofaş CEO'su Cengiz Eroldu ve Fiat İş Birimi Direktörü Altan Aytaç'ın katılımı ile İncirlioğlu Bayisi'nde gerçekleştirilen ödül törenine, İnciroğlu Yönetim Kurulu Başkanı Vedat İnciroğlu ve İnciroğlu Otomotiv Genel Müdürü Cihat Alagöz ile tüm satış ve servis personeli katıldı.

İnciroğlu, burada yaptığı konuşmada Fiat markasının 2015 yılında başlattığı "Yılın yıldız bayileri" ödülleriyle Türkiye'deki tüm bayilerini, sergilediği performansa göre ödüllendirildiğini belirtti.

Yıldız, "Yıldız bayilerin", müşteri memnuniyeti, pazar payı, satış sonrası hizmetler, kurumsal standartlar gibi kriterler ile belirlendiğinin altını çizen İnciroğlu, şunları söyledi:

"İnciroğlu otomotiv, 2016 yılında gösterdiği başarılı performansla yılın yıldız bayileri seçmelerinde bronz bayi ödülüne layık görüldü. Müşteri memnuniyeti, pazar payı, hizmet kalitesi gibi bir çok kriterde en iyi performanslardan birini sergileyen İnciroğlu otomotiv, bir önceki yıla göre pazar payı oranını yüzde 21 artırırken, yüzde 95,4 puan ile bölgenin en iyi müşteri memnuniyeti skorlarından birini elde etti. Yıllık değerlendirme kapsamında tüm Fiat bayileri arasında en yüksek puanı alan 3 bayiden biri olma başarısı gösterdi."

Konuşmaların ardından Eroldu, bronz bayi ödülünü İnciroğlu'na takdim etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :