Fetullahçı medya PKK’nın yayın organı gibi...

Fetullahçı medya PKK’nın yayın organı gibi...

Gülen Medyası ihanette sınır tanımıyor. Malum medya grubu Kandil’in resmi yayın organı gibi hareket etmeye başladı.

 

TSK’nın Kandil’e gerçekleştirdiği ve PKK’yı büyük bir zayiat verdirdiği hava operasyonları Türkiye karşıtı uluslararası çevreleri ve içerdeki uzantılarını rahatsız etmeye devam ediyor. İşte bu uzantılardan biri olan FETÖ de bu şer ittifakının önemli ortaklarından birisi ve Türkiye’nin uluslararası alanda güç kaybetmesi için yoğun çaba sarf ediyor.

TSK’nın başarılı hava operasyonları sonrasında içerdeki FETÖ gibi bazı uzantılar uluslararası şer cephesi adına kendisine vazife çıkardı. Devlet içerisindeki gücünü kaybeden ve uluslararası bir ihanet şebekesi haline gelen FETÖ’ye bağlı yazılı ve görsel medya organları son günlerde yaptıkları bazı haberlerle Kandil’in altını üstüne getiren kahraman Mehmetçikleri hedef almaya başladı.

PARALEL MEDYA İHANETTE SINIR TANIMIYOR

“Türkiye; Kuzey Irak’ta köyleri bombaladı, sivilleri öldürdü” yalanını ortaya atan Gülen Medyası’na bağlı Zaman gazetesi, TSK’yı zor durumda bırakmak için manipülatif bir habere imza attı. Tek amaçları Türkiye’yi zayıflatmak ve itibarını zedelemek olan Paralel İhanet Çetesi, 17-25 Aralık’taki darbe teşebbüsleri sonrasında büyük bir güç kaybına uğrayınca eski günlerine dönmek için kurtuluşu AK Parti hükümetine karşı Kandil ile ortak hareket etmekte buldu.

zaman-pkk1

ARTIK KENDİ KENDİLERİN YALANLIYORLAR

Yaşadığı güç kaybı sonrasında 180 derecelik bir dönüşüm yaşayan Fetullah Gülen ve yandaşları artık resmi organların bile tekzip metni geçmesine fırsat tanımadan geçmişte yürüttüğü yayın politikasına zıt haberler yaparak kendilerini yalancı çıkarmayı başarıyor.

HEM YALANDA HEM İHANETTE BİR NUMARA: ZAMAN!

Bundan 4 yıl önce yayımladığı bir haberde Zengele’den PKK kampı diye bahseden Zaman; bugün ise çok farklı bir çizgide hareket ediyor. AK Parti karşıtlığı sebebiyle Kandil ile ittifak içerisine giren Paralel Çete; geçmişte yaptığı o haberi unutmuş olacak ki TSK’nın hava bombardımanına maruz kalan o PKK kampından bugün köy diye bahsedecek hatta sivillerin öldürüldüğünü iddia edecek konuma geldi.

zaman-pkk2

TSK: Hava harekatında vurulan

hedef teröristlerin barınma alanı