Fetullah Gülen'den yeni talimat: Ava gidin avlanın

Fetullah Gülen'den yeni talimat: Ava gidin avlanın

Telaşa kapılan Pensilvanya’daki teröristbaşı Fetullah Gülen örgütün saha sorumlularına mesaj üstüne mesaj gönderiyor.

Yeni Birlik yazarı Murat Kelkitlioğlu, gittikçe köşeye sıkışan FETÖ elebaşısı Fetullah Gülen'in  dağılmayı önlemek için örgüt mensuplarına, "Sahada adeta insan avına çıkın. Futbol sahasında antrenman yaparak kendinize oyun kuracağınız ekipler belirleyin. Tenis oynayın. Maliyet getirmemesi için ücretsiz kurslara katılın. Kendimize çekebileceğimiz kişileri tespit edin. Gerekiyorsa aile ortamına girin" talimatı verdiğini yazdı.

 

İşteMurat Kelkitlioğlu'nun bugünkü yazısından bir bölüm:

AVA GİDİN AVLANIN

Özellikle 15 Temmuz işgal girişimi sonrası yürütülen kararlı mücadele ile her geçen gün kan kaybeden FETÖ kendilerinden kopan ve yeni kazanmak istedikleri kişilerle ilgili farklı yöntemler geliştirmeye başladı. Telaşa kapılan Pensilvanya’daki teröristbaşı örgütün saha sorumlularına mesaj üstüne mesaj gönderiyor.

FETÖ başının son mesajı ise ‘ava gidin avlayın’ başlığı altında. Pensilvanya’dan gönderilen mesajlarda; özellikle sahada faaliyet gösteren örgüt mensuplarının, küçük gruplar halinde ve dikkat çekmeyecek şekilde sosyal faaliyet görüntüsü altında aktivitelere katılmaları isteniyor. 

Mali sıkıntı içinde olduğu talimatlarına da yansıyan teröristbaşı güç kazanmak için gönderdiği mesajında, “Sahada adeta insan avına çıkın. Futbol sahasında antrenman yaparak kendinize oyun kuracağınız ekipler belirleyin. Tenis oynayın. Maliyet getirmemesi için ücretsiz kurslara katılın. Kendimize çekebileceğimiz kişileri tespit edin. Gerekiyorsa aile ortamına girin” diyor. 

Teröristbaşının talimatları bunlarla sınırlı değil.

Memleketi ABD’de bile güç kaybettiğinin farkında olan hain, homurdanmaya başlayan örgüt mensuplarını motive etmek için de büyük çaba sarf ediyor. A takımına gönderdiği şu mesajda da yaşadığı sıkıntı çok net bir şekilde görülüyor:

“Farklı alanlarda bizden olmayanlarla bir araya gelin. Sürekli gaybubet ortamında yalnız olmaktan şikayetler oluyormuş, bu kişileri motive edecek kitaplar okutulsun. Özellikle benim sohbetlerim dinletilsin”.

Mesajları görüyorsunuz! Sonunun geldiğinin farkında olan teröristbaşının son çırpınışları.

Etiketler :