FETÖ’ye küfreden Ağır Ceza Başkanı ByLock’tan tutuklandı!

FETÖ’ye küfreden Ağır Ceza Başkanı ByLock’tan tutuklandı!

15 Temmuz darbe girişimi sonrası FETÖ’ye karşı tweetler atan ve ByLuck kullandığı tespit edildikten sonra açığa alınan Bursa 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Fahrettin Baş tutuklandı.

ByLock'çu olduğu tespit edildikten sonra açığa alınan Bursa 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Fahrettin Baş tutuklandı. 30 yıllık hakim Baş'ın 15 Temmuz'dan sonra "Hain FETÖ'cüler milletimize yaşattıkları bu kara günlerin bedelini en ağır şekilde ödeyecekler" "FETÖ denen hain örgüt bir neslin hayatını heba etti, bitirdi. Allah da bunları kahreylesin" diye tweetler attığı belirlendi.

fetoye-kufreden-agir-ceza-baskani-bylocktan-tutuklandi-c873ea.jpeg

Baş'la birlikte ByLock'tan deşifre edilerek açığa alınan diğer isimler şöyle: Kırşehir Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Fatih Mehmet Aksoy, Konya Bölge İdare Mahkemesi Üyesi Nurullah Çelik, Ankara Vergi Mahkemesi Başkanı Ahmet Çimen, Sungurlu Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Serdar Softaoğlu, Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Muharrem Yılmaz ve Safranbolu Savcısı Alper Zeki Gürel. Öte yandan Yargıtay 23. Ceza Dairesi Üyesi Mustafa Erdoğan, Antalya'da tutuklandı.  Sabah