FETÖ'nün yeniden yapılanma planı çökertildi...

FETÖ'nün yeniden yapılanma planı çökertildi...

Ankara Emniyeti'nin önceki gün düzenlediği ve FETÖ elebaşı Gülen'in yeğeni Selman Gülen'in de (33) yakalandığı operasyonun detayları ortaya çıktı. Gülen'in Yenimahalle ilçesinde gaybubet evinde saklandığı öğrenildi.

Sabah Gazetesi'nden Erkam Çoban'ın haberine göre; Operasyonun 6 aylık takip sonrasında düzenlendiği ve örgütün mahrem yapısını ortaya çıkarmaya yönelik operasyonda yeğen Gülen'in FETÖ'yü Ankara'da yeniden ayağa kaldırma organizasyonunda önemli görev üstlendiği ortaya çıktı.

25 GAYBUBET EVİ BELİRLENDİ

Operasyonda 25 gaybubet evi ve bu evlerle ilişkili sivil yapıda görevli 87 örgüt üyesi tek tek tespit edildi. Sivil yapıdakilerin ikamet ettiği 48 adresde belirlendi.
Gülen'in örgütün şifreli haberleşme programı ByLock kullanıcısı olduğu, Bank Asya'ya talimat üzerine para yatırdığı, bir dönem FETÖ'nün yapılanma kurmak için zorlandığı ülkelerden biri olan Rusya'da üst düzey sorumlu olarak faaliyet yürüttüğü öğrenildi. Selman Gülen'in FETÖ şirketleri arasında bulunan Kaynak Holding'de SGK kaydı olduğu ortaya çıktı.