FETÖ'nün seçim tezgahı deşifre oldu

FETÖ'nün seçim tezgahı deşifre oldu

Akşam Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Murat Kelkitlioğlu yazdı

 FETÖ’nün 24 Haziran planı

Özellikle 15 Temmuz işgal girişiminden sonra başlatılan kararlı mücadele FETÖ’nün belini kırmış durumda. Yanlış anlamayın, mücadele tamamlanmıştır demiyorum. Sadece beli kırılmıştır diyorum. Çünkü, dünya terör örgütü literatüründe dahi tanımı olmayan, yapılanması çok farklı, sinsi, alçak, vicdansız ve ‘aman dilemeyen’, ‘pes etmeyen’ bir örgütle karşı karşıyayız. Yani, bunlar durmadıkça mücadele devam edecek, etmeli de... Anlık bir gaflet ve atalet çok pahalıya malolabilir.

Durmuyorlar demiştim, işte size son örnek;

Örgüt üyelerinin serbest kalmasını ve firarilerin Türkiye’ye geri dönmesini Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kaybetmesi hayaline bağlayan hainler, en iyi bildikleri dezenformasyon ve provokasyon için hazırlıklarını tamamladı.

Harıl harıl sahte hesap açmaya başladılar. Bu hesaplarla, sosyal medya üzerinden seçimlere şaibe bulaştırmak için ‘siber timler’ kurdular.

24 Haziran sabahında iki aşamalı planlarını hayata geçirecekler. İlk aşama, oylar atılmaya başladığında devreye girecek. Özellikle Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da sahte fotoğraflar paylaşıp ‘toplu oy kullanıldı’, ‘mühürsüz oylar var’ gibi bölgeyi karıştırmaya yarayacak provokasyona girişecekler.

Saat 18.00 itibarıyla da ikinci plan devrede olacak. Buna göre, ilk sandıkların açılmasıyla birlikte muhalefetin oylarının yüksek olduğunu gösteren binlerce tweet atılacak. Yalan yanlış sonuçlar paylaşarak, seçimlere gölge düşürmeye çalışacaklar.

Millet olarak bu tür atraksiyonlara antrenmanlı olsak da, hainlerin planladıkları oyunlardan haberdar olmanızda fayda var diye düşünüyorum.

Zek Hollanda’da, ya Adil Öksüz?

FETÖ sözde üst yönetiminin önemli militanlarından, 15 Temmuz’un başaktörlerinden Adil Öksüz’ün Almanya’da saklandığı tahmin edilen evin ortaya çıkması heyecan yarattı. Konu bir de teröristleri barındırmakta nam salmış Almanya olunca, tabii Türk kamuoyu da heveslendi ‘Acaba Öksüz yakalandı mı’ diye... Önümüzdeki günler ne gösterir, bilinmez. Bu arada örgütün bir diğer önemli militanı Zekeriya Öz’ün, yakalanma korkusu nedeniyle sıkıştığını ve Hollanda’ya kaçtığını öğrendim. En son Amsterdam ve Rotterdam’da görülmüş. Seçtiği yeni adres doğru mu? Bence evet. Son dönemde ilişkilerimizin pamuk ipliğine bağlı olduğu, hatta büyükelçimizi geri çektiğimiz Hollanda’da sığıntı gibi yaşamak akıllıca. Eminim birçok hain de, Öz gibi Hollanda’da kendine yer bakıyordur. Bu durum Adil Öksüz’ü de kapsar.

Bu söylediğimi yabana atmayın!