FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

TBMM Başkanvekili Aydın:-"Bu millet bir daha asla ve asla darbeciye prim vermeyecek"

ADIYAMAN (AA) - TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, "Bu millet bir daha asla ve asla darbeciye prim vermeyecek." dedi.

Aydın, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimin ardından valilik önünde "demokrasi nöbeti" tutan vatandaşlara seslendi.

Ahmet Aydın, milletin naylon demokratlara karşı durduğunu söyledi. Demokrasi bayramının kutlu olduğunu vurgulayan Aydın, şöyle konuştu:

"Geleceği, bayrağı, ezanı ve iradesi için yüreğini ortaya koyan, göğsünü siper eden kardeşlerim demokrasi bayramımız kutlu olsun. Gazamız mübarek olsun. Bu millet bir daha asla ve asla darbeciye prim vermeyecek. Bir büyük millet nasıl olunur? Bu milletin uyanışı, bu milletin yeniden doğuşu bu milletin dirilişi ümmetin dirilişi demek. O zalim efendilerine karşı bir başkaldırı demek. F-16'lara karşı eğilmeyiz. Çünkü hakkın gücü ve halkın iradesi o darbecilerin gücünün üstündedir. Bu naralar bu meydanlardan eksilmediği müddetçe bu ezanlar susmayacak. Bu bayrak inmeyecek. Bu ülke bölünmeyecek."

Aydın, bu milletin sahte demokratlara karşı milli iradeye sahip çıktığını ifade etti.

Türk bayrakları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan posterleriyle alana gelen vatandaşlar darbe girişimini protesto etti, uzun süre Cumhurbaşkanı Erdoğan lehine slogan attı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :