FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

Afyonkarahisar ve Aksaray'da vatandaşların "demokrasi nöbeti" devam ediyor

AFYONKARAHİSAR (AA) - Afyonkarahisar ve Aksaray'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlatılan "demokrasi nöbeti" sürüyor.

Afyonkarahisar'daki Anıtpark önünde ellerinde Türk bayrakları ile toplanan vatandaşlar, "Dik dur eğilme, bu millet seninle" şeklinde sloganlar attı.

Meydanda kurulan platformda Kur'an-ı Kerim ve ilahiler okundu. Vatandaşlara belediye tarafından da çeşitli ikramlar yapıldı.

Meydanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Şehitleri Anma Programı'nda yaptığı konuşma da canlı olarak izlendi.

- Aksaray

Aksaray'da ellerinde Türk bayrakları ve pankartlarla kent meydanını dolduran vatandaşlar da "Dik dur eğilme, bu millet seninle" şeklinde sloganlar attı.

Meydanda kurulan platformda Kur'an-ı Kerim ve ilahiler okundu. Vatandaşlara belediye tarafından çeşitli ikramlar yapıldı.

Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Önder Özkan, burada yaptığı konuşmada, darbenin 15'inci gününde meydanların hala dolu olduğunu söyledi.

Milletin meydanları doldurarak darbe girişimine en güzel cevabı verdiğini vurgulayan Özkan, "Bugün de meydanlardayız. Genciyle, yaşlısıyla, tüm vatandaşlarımız burada. Milletimizin, söz konusu vatan olduğunda ne kadar hassas davrandığını tüm dünya gördü. Bizler, bu birlikteliği sağladığımız sürece hiç kimse bizi yenemeyecek. Allah birliğimizi daim eylesin." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :