FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

Kocaeli'den yaya olarak yola çıkan yurttaş, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne yürüyerek darbe girişimini protesto etti

İSTANBUL (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto için Kocaeli'den yaya olarak yola çıkan Yılmaz Kandal, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne (Boğaziçi Köprüsü) gelerek darbe girişimini protesto etti.

Tüm darbeleri protesto etmek için yola çıktığını belirten 57 yaşındaki Kandal, darbe girişiminde canlarını, gözlerini kırpmadan siper eden şehitlerin ruhlarının şad olması için yürüyüşe başladığını anlattı.

Yürüyüşüne sabah 07.00'de başladığını ifade eden Kandal, "Bayrağımıza sarılarak 85 kilometre yürüdüm ve programda aksama olmadan köprüye ulaştım. Bu yürüyüşüm Ankara'ya yürümemin provası, ağustos ayında, özel harekat mensuplarının şehit düştüğü Gölbaşı'na giderek onları anacağım." dedi.

Yılmaz Kandal, "Türkiye'yi Suriye'ye, Mısır'a çevirmeye çalışıyorlar. Allah inşallah hiçbirine fırsat vermeyecek. Türk milleti güneyi kuzeyi, doğusu batısı ile askerine kurşun atmaz, bu vatan için canını verir. Gönlüm istiyor ki Edirne'den Kars'a yürüyeyim. Bu vatanın sahipleri olduğu unutulmasın." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :