FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

Darbe girişiminin ardından Aksaray'da vatandaşlar tarafından başlatılan "demokrasi nöbeti" devam ediyor

AKSARAY (AA) - Aksaray'da, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlatılan "demokrasi nöbeti" sürüyor.

Ellerinde Türk bayrakları ve pankartlarla kent meydanını dolduran vatandaşlar, "Dik dur eğilme, bu millet seninle" diye slogan attı.

Meydanda kurulan platformda, Kur'an-ı Kerim ve ilahiler okundu. Vatandaşlara belediye tarafından çeşitli ikramlar yapıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmaları ile darbe girişimine ilişkin görüntülerden kesitler de sunulan etkinlikte, Grup Tillo tarafından konser verildi.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, programda yaptığı konuşmada, darbe girişiminin üzerinden 14 gün geçmesine rağmen meydanların dolu olduğunu söyledi.

Darbe girişimini kınadığını belirten Yazgı, "Bugün de meydanlardayız. Vatandaşlarımız yaşanan alçak darbe girişimine, meydanları doldurarak en güzel cevabı veriyor. Milletimizin, söz konusu vatan olduğunda ne kadar hassas davrandığını tüm dünya görmüştür. Rabbim hiçbir zaman birliğimizi bozmasın." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :