FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

Muş'ta meydanlara toplanan vatandaşlar, demokrasi nöbetine devam etti

MUŞ (AA) - Muş'ta, meydanlarda toplanan vatandaşlar, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından başlatılan demokrasi nöbetini sürdürüyor.

Belediye Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, dev Türk bayrağı açarak, tekbirler ve sloganlarla valilik önüne kadar yürüdü.

Vatandaşlardan Zübeyde Kaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Allah bayrağımızı indirmesin, devletimize, milletimize zeval vermesin. Gerekirse 1 ay, gerekirse kış boyunca burada oturacağız. Devletimizi koruyacağız. Mısır gibi, Filistin gibi olmayacağız. Burası Türkiye'dir. Allah bayrağımızı indirtmesin, Türkiye güçlü bir devlettir." ifadelerini kullandı.

Demokrasi nöbetine oğluyla birlikte gelen Ercan Yılmaz ise vatan ve devlet için her gün meydanlarda beklediklerini söyledi.

Yılmaz, "İsterse bir yıl sürsün bekleyeceğiz. Kanımızı dökerek kazandığımız memleketi kimseye bırakmayacağız. Onlar da bunu görürler ve gereken dersleri çıkarırlar. Eşim ve çocuğumla buradayım ve 'evinize dönün' talimatı gelene kadar da devam edeceğiz." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :