FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak:- "Darbe girişiminin perde arkasında Büyük Ortadoğu Projesi var"- "Eğer bu darbe başarıya ulaşmış olsaydı, Güneydoğu elden giderdi"

KÜTAHYA (AA) - Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin, "Darbe girişiminin perde arkasında Büyük Ortadoğu Projesi var." dedi.

Partisinin, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odasının toplantı salonunda düzenlenen İl Divan Toplantısı'na katılan Kamalak, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında çok sayıda şehit ve yaralılar olduğunu hatırlatarak, TBMM'nin tarihinde ilk kez bombalandığını söyledi.

Darbe girişiminin, siyonizmin planının tıkır tıkır işlediğini gösterdiğini ifade eden Kamalak, "Darbe girişiminin perde arkasında Büyük Ortadoğu Projesi var. Irkçı siyonizm, projesini tıkır tıkır işletiyor. Kendimizi toparlamak durumundayız. Allah yardım eyledi ve her şeye rağmen ucuz atlattık. Eğer bu darbe başarıya ulaşmış olsaydı, Güneydoğu elden giderdi. Atlattık ama elimizi çabuk tutmazsak yine gider elimizden." şeklinde konuştu.

Kamalak, sözlerini şöyle tamamladı:

"Değerler eğitimi eksik. Şimdiki eğitim sisteminde maalesef terörist yetişebiliyor. 'Terörist' denilen kişiler, bu devletin okullarında okumadı mı? Biz bu yüzden 'önce ahlak ve maneviyat' diyoruz. Tarihimize baktığımızda temelde aile, o aileyi bütünleyen sokak ve mektep var. Anne, baba kadar sokaktaki de çocuklardan sorumlu. Değerlerimize dönmemiz gerekir."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :