FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

FETÖ'nün darbe girişimine tepkiler

KONYA (AA) - Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan, darbe girişimine karşı milli iradenin büyük bir destan yazdığını...

KONYA (AA) - Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan, darbe girişimine karşı milli iradenin büyük bir destan yazdığını bildirdi.

Karamercan, yaptığı yazılı açıklamada, Türkiye ve Türk insanının kabul etmeyeceği bir darbe girişimine sahne olduğunu aktardı.

Esnaf Teşkilatları olarak, Türkiye Büyük Millet Meclisi ve halka karşı girişilen bu kanunsuz darbenin karşısında olduklarını belirten Karamercan, şunları kaydetti:

"Darbe girişimi başladıktan hemen sonra olayı duyan kahraman halkımız kendi bağrından çıkmış olan Türk Silahlı Kuvvetlerinin gerçek evlatlarını korumak ve demokratik hukuk sistemimize vurulacak darbeyi engellemek maksadıyla sokaklara çıkmış ve bu hainlere gereken en güzel cevabı vermiştir. Yapılan bu hain girişimin engellenmesindeki en büyük rolü aziz milletimiz üstlenmiştir. Bu süreçte milyonlar seferber olmuş, ay yıldızlı Türk bayrağımızla kahraman milletimiz sabah ezanlarına kadar meydanlarda nöbet tutmuştur. Darbe girişimine müdahale sırasında gözünü kırpmadan canını feda eden ve şehitlik mertebesine ulaşan tüm vatandaşımız, polislerimiz ve askerlerimize Allah'tan rahmet diliyorum."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :