FETÖ'nün darbe girişimi

FETÖ'nün darbe girişimi

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nü kapatan tankların önüne geçen kadının direnişi ve 2 motosiklet sürücüsünün askerler tarafından vurulma anı görüntüleri ortaya çıktı

İSTANBUL (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nü (Boğaziçi Köprüsü) kapatan tankların önüne geçen kadının direnişi ve 2 motosiklet sürücüsünün askerler tarafından vurulma anı görüntüleri kameralara yansıdı.

Görüntülerde, askerlerin köprüyü trafiğe kapatmak için kullandığı tankların önüne gelen bir kadının bağırarak direndiği, askerlerin yere ateş ederek kadını korkutmaya çalıştığı, kurşunların ayaklarının önünden sekmesine rağmen kadının olay yerinden uzaklaşmadığı yer alıyor.

Kayıtlarda, kadının tankların önünde beklediği sırada emniyet şeridinde seyreden bir motosiklet sürücüsünün, askerlerin bulunduğu noktayı geçtiği ve sırtından vurulduğu görülüyor. Aynı anda 3 motosikletlinin kadının yanına geldiği, bu sırada askerlerin ateş etmeye devam ettiği, motosiklet sürücülerinden birinin ayağından yaralandığı, bir askerin de kadını darp ederek elindeki cep telefonunu alıp fırlatması da görüntülerde yer alıyor.

Kayıtlarda, motosiklet sürücülerinin köprüden ayrılmasına rağmen, kadının tankların önünde oturarak bekleyişini sürdürdüğü görülüyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :