FETÖ'nün darbe girişimi

FETÖ'nün darbe girişimi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan, darbe girişimi sırasında yaralanan bazı vatandaşları ziyaret etti

ANKARA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde yaralananlara geçmiş olsun dileğinden bulunarak "Hepinizden Allah razı olsun, destan yazdınız. Her zaman yanınızda olacağız." dedi.

AK Parti'den yapılan yazılı açıklamaya göre Karaaslan, darbe girişiminde yaralanan bazı vatandaşları tedavi gördükleri hastanede ziyaret etti.

Mesut Zeybek, Furkan Şentürk ve Taha Bilgin'e "geçmiş olsun" dileğini ileten Karaaslan, "Allah hepinizden razı olsun. Destan yazdınız. Her zaman yanınızda olacağız. Rabbimden acil şifalar diliyorum." diye konuştu.

Yaralılardan 36 yaşındaki Zeybek, yaşadıklarını anlatırken, helikopterlerden üzerlerine kurşun yağdığını ve iki kurşunun kendisine isabet ettiğini belirterek "Konu vatanı kurtarmak. Bana yardımcı olan Özel Harekat polisini asla unutmayacağım." ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne yönelik saldırıda yaralanan Bilgin ise ülkeyi kimseye bırakmamak için canları pahasına mücadele ettiklerini söyleyerek ülkeyi yönetenlerden de mücadeleyi bırakmamalarını istedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın izinde yürüyeceklerini aktaran Bilgin, "Çık dedi, çıktık. Hastaneden taburcu olduktan sonra da Sayın Cumhurbaşkanımızın elini öpmek istiyorum." dedi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :