FETÖ'nün darbe girişime tepkiler

FETÖ'nün darbe girişime tepkiler

AK Parti Adıyaman Milletvekili Boynukara:- "Babam Adnan Menderes'e ağladı, ben infaz edilen Özal'a ağladım. Fakat benim çocuklarım Recep Tayyip Erdoğan’a ağlamayacak, bizim mücadelemiz hep bunun için"

ADIYAMAN (AA) - AK Parti Adıyaman Milletvekili Adnan Boynukara, "Babam Adnan Menderes'e ağladı. Ben infaz edilen Özal’a ağladım. Fakat benim çocuklarım Recep Tayyip Erdoğan’a ağlamayacak. Bizim mücadelemiz hep bunun için." dedi.

Kahta ilçesinde vatandaşları ziyaret eden Boynukara, burada yaptığı konuşmada, bugüne kadar hiçbir darbecinin halkına silah sıkmadığını, bombalamadığını ve halkı temsil eden meclisleri bombalamadığını belirtti.

Darbe girişiminde içeride 70 milletvekili varken Meclis'in 8 kez bombalandığını hatırlatan Boynukara, şunları kaydetti:

"Tam bir saat 15 dakika kesintisiz olarak bombalandık. Yanımızda 3 arkadaşımız şehit oldu. Tek suçları tekbir getirerek darbeye karşı olduklarını söylemeleriydi. Adnan Menderes idam edildikten sonra dedemin ilk torunuyum, onun için adımı Adnan koydular. Babam Adnan Menderes'e ağladı. Ben infaz edilen Özal’a ağladım. Fakat benim çocuklarım Recep Tayyip Erdoğan’a ağlamayacak. Bizim mücadelemiz hep bunun için. Listeler yapmışlar, arkamıza adamlar salmışlar hiç umurumuzda değil. Yeter ki Türkiye Cumhuriyeti ayakta dursun, yeter ki Recep Tayyip Erdoğan sağ olsun."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :