FETÖ'nün çöküşü! Eğer beni bulmuşsanız...

FETÖ'nün çöküşü! Eğer beni bulmuşsanız...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ‘Mahrem İmamlar Operasyonu’nda ulaştıkları FETÖ’nün önemli bir isminin, ‘Eğer beni bulmuşsanız anlaşılıyor ki bu iş çözülüyor’ dediğini söyledi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü ‘Mahrem İmamlar Operasyonu’nda en ağır darbelerden birini yiyen FETÖ’den, çöküşün itirafı geldi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzon’da gazetecilere yaptığı açıklamada, Fetullahçı Terör Örgütü içindeki önemli isimlerden birine ulaştıklarını söyledi. 

ÖNEMLİ BİR MEVKİDE 

Bakan Süleyman Soylu, “Sadece bizim son günlerde tespit ettiğimiz önemli bir yerdeki önemli bir kişinin çarpıcı bir değerlendirmesi mevcut. Bu önemli kişi ‘Eğer beni bulmuşsanız anlaşılıyor ki bu iş çözülüyor’ demiştir. Bu da kendilerini ne kadar gizlediklerini ne kadar gizlilik esası içinde adım attıklarını göstermektedir” diye konuşu. 

SÖKÜLME BAŞLADI 

İçişleri Bakanı Süleyman  Soylu, “Bu bir örnektir. Biz bunun binlercesi ile uğraşıyoruz. Özellikle ‘Mahrem İmamlar Operasyonu’ ile elde edilen sonuç itibariyle söylüyorum, FETÖ’de bir sökülme söz konusudur. Milletimiz sabırlı olsun. Devletimiz kararlıdır bu konuda bu adımları atmaktan bedeli ne olursa olsun çekinmeyecektir” ifadelerini kullandı.