FETÖ'nün belediye imamı CHP'li başkanları yakacak!

FETÖ'nün belediye imamı CHP'li başkanları yakacak!

FETÖ'nün belediyelerden sorumlu imamı Erkan Karaaslan tutuklanıp cezaevine gönderilmişti. Karaaslan'ın danışmanlık yaptığı CHP'li Başkanları korku sardı.

Mersin 7. Ağır Ceza Mahkemesi’nin değişen hakiminin 29 Eylül 2017'de aldığı karar ile tahliye edilen ve hemen ardından savcının itirazı ile hakkında yakalama kararı çıkartılan Erkan Karaaslan önceki gün yakalanıp cezaevine gönderildi.

FETÖ’cü Erkan Karaarslan’ın uzun bir firan ardından yakalanması ondan “danışmanlık”“seminer” gibi hizmet alan Belediye Başkanlarının da paçasını tutuşturdu.

Terör örgütü üyesi olmak, Türkiye Cumhuriyetini yıkmaya teşebbüs ve darbecilere finans sağlamak” suçlamaları ile tutuklanan ve cezaevine konulan  Yerel Yönetimler İmamı Erkan Karaarslan’ın, 2005 yılında örgütle bağlantısının başladığı Savcılık kayıtlara girdiği belirtildi. Karaarslan’ın, ağırlaştırılmış müebbet hapisle yargılanacağı belirtiliyor.

KILIÇDAROĞLU'NUN DANIŞMANI DEVREDE

Erkan Karaarslan'ın danışmanlık yaparak 30 milyon liradan fazla haksız kazanç sağladığı belediyelerin çoğunluğunun CHP'li olduğu tespit edilmişti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Özel Kalem Müdürü Tuncay Ceylan'ın CHP'li belediye başkanlarıyla görüşerek Erkan Karaarslan'ı danışman olabilmesi için referans gösterdiği ifade edilmişti.

ŞÜKRÜ GENÇ’İN DANIŞMANIYDI

Yerel yönetimlere Sarıyer Belediyesine “SARBEL AŞ” kurarak ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e “danışmanlık” yaparak giren FETÖ’cü Erkan Karaarslan’ın, Belediyelere 80 tane şirket kurdurttuğu, Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen dosyada yerini aldı.

İşte SARBEL üzerinden Erkan Karaarslan formülüyle alınan yat-gemi-tekne:

Gündemotuzbeş'ten Ertan Yıldız'a göre, Sarıyer Belediye Başkanı Genç, sadece Erkan Karaarslan'dan akıl almıyor... Aynı zamanda Erkan Karaarslan'ın kadim dostu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Özel Kalem Müdürü Tuncay Ceylan'dan da akıl alıyor!

HAZİNEDAR'LA YAN YANA GÖRÜNTÜLENDİ

FETÖ’nün belediyeler "imamı" Erkan Karaarslan ile görevden uzaklaştırılan Beşiktaş'ın CHP'li belediye başkanı Murat Hazinedar'ın ilişkiside ortaya çıkan fotoğraflarla gözler önüne serilmişti...