FETÖ'cülerden cezaevinde beddua seansları

FETÖ'cülerden cezaevinde beddua seansları

FETÖ'cülerle aynı koğuşta kaldıktan sonra serbest bırakılan T.Ç., İzmir'de Aliağa ilçesindeki cezaevinde beddua seansları yapıldığını açıkladı.

FETÖ'cülerle aynı koğuşta kalıp daha sonra serbest bırakılan T.Ç., İzmir'in Aliağa ilçesindeki Şakran Cezaevi'nde tutulanların beddua seansları yaptığını aktardı.

Tutuklu FETÖ sanıklarının hâlâ, Gülen'in kendilerini kurtaracağına inandıklarını belirten T.Ç., şu çarpıcı gözlemlerini anlattı:

''ARAPÇA SÖYLÜYORLARDI''

Günde 5 vakitten fazla namaz kılıp, her namazdan sonra da toplu tespih çekerek Arapça beddua ediyorlardı. Çünkü Arapça bedduaların Türkçe'den daha etkili olacağına inanıyorlardı. Bu nedenle Gülen'in, Mekkeli bir imam tarafından yazıldığını iddia ettikleri, 'Allah evlerine ateşler salsın' şeklindeki bedduasını Arapça söylüyorlardı.

''ONLAR İÇİN PEYGAMBER GÜLEN'Dİ''

Hâlâ terörist başı Gülen'in gelip kendilerini kurtaracağına inanıyorlar. Hatta bazıları cezaevinden çıkınca ne kadar tazminat alacağını hesaplıyor. Hiçbir zaman peygamberimizi anmazlardı. Onlar için peygamber Gülen'di.

Esnaf abilerden biri, rüyasında Fetullah Gülen'in bir trene bindiğini, kendilerinin de onun arkasından trene atladığını anlattı. Bu adam, Gülen'in abdest aldıktan sonra çıkardığı atleti saklayıp arada bir koklayan sapkın bir adamdı. Onu rüyasında görmek için de uyumaya çalışıyordu.