FETÖ'cüler şimdi yandı! En büyük delil ele geçirildi...

FETÖ'cüler şimdi yandı! En büyük delil ele geçirildi...

FETÖ'cüler şimdi yandı! En büyük delil ele geçirildi...

9 Nisan 2015 tarihli Fetullah Gülen imzası taşıyan asliye ceza hakimlerine hitaben yazılan belgede, Selam Tevhid ve Tahşiye kumpası operasyonu kapsamında tutuklu olan aralarında Samanyolu Grup Başkanı Hidayet Karaca ve üst düzey polis şeflerinin tahliyesini istiyor.

fetoI1

63 FETÖ'CÜ TAHLİYE EDİLDİ

‘Muhterem Asliye Ceza Hakimi’ diye başlayan ‘Fetullah Gülen’ imzalı talimat mektubunda Gülen’in hakime tutuklu emniyet müdürleri Nazmi Ardıç, Hidayet Karaca, Yurt Atayün ve Ali Fuat Yılmazer’in de aralarında bulunduğu 63 kişinin tahliyesini istediği belirtildi.. Fetullah Gülen'in bu mektubundan 2 gün sonra 21 Nisan 2015'te tutuklu bulunan 63 FETÖ mensubu 32.Asliye Ceza Mahkemesi Başkanı Mustafa Başer tarafından tahliye edilmişti.

fetoI2

İMZALAR AYNI

Belgedeki imzayı inceleyen İstanbul Başsavcılığı, talimat belgesindeki imzanın çek ve saatte bulunan imzalarla aynı olduğunu, dolayısıyla bu imzanın Gülen’e ait olduğunu belirtti.

Başsavcı İrfan Fidan, “Bu belge terörist başının örgüt üyelerine verdiği talimatın en somut belgesidir. Bu talimattan sonra talimatı alan örgüt yöneticileri Mustafa Başer ve Metin Özçelik tutuklu olan tüm FETÖ üyelerini tahliye etmişlerdir” dedi.

fetoI3