FETÖ'cü İmam, 30 İmamın Hayatını Nasıl Karartı?

FETÖ'cü İmam, 30 İmamın Hayatını Nasıl Karartı?

Bir solukta okuyacağınız ve yok artık diyeceğiniz, FETÖ'nün İMAM AVI hikayesi Kırşehir'de gerçekleşiyor.

2009 yılında Kırşehir de bir imam tarafından kurulan A.K.M.D..., zamanla üye sayısını yükseltir. Bu imam samimi olduğu imamları imza karşılığında derneğe üye kaydı yapar. Bir kaç faaliyet icra ettikten sonra üye sayısı bir anda 50'in üzerine çıkar. Sadık bir FETÖ'cü olan bu imam, ilişikilerini de bir üst seviyeye çıkarmak adına FETÖ'cü abilerden de aferin almak için elinden geleni yapar. FETÖ'cü şarlatan Diyanet'e safari avına çıkar adeta...

Tabi aradan biraz zaman geçer, imamlar üye olduklarını ve terörist faaliyetinin içinde olduklarını taa düne kadar unuturlar.

Tabiki bu derneği kuran imam da tayinini Kastamonuya çıkarır gider. Giderken de dernekten kaydını siler ardında iz bırakmaz.  Nasıl olsa avına oldukça fazla imam düşürmüştur.

Ve gerçek ne mi?

İşte FETÖ'cü piyonların Reality Şovu:

Dün ani bir baskınla hem camilere hem de Kur'an Kurslarına baskın yapılarak imamlar tutuklanır. Ve savcının karşısına çıkarırılar. Tabi içlerinde azılı FETÖ'cülere de bulunur. Neye uğradıklarını şaşıran imamlar, yine FETÖ operasyonunda Kırşehir'de hakim kalmadığı için sıralarını gözaltı süresince beklemeye başlamak zorunda kalırlar. Acı gerçekle yüz yüze kalan imamların dünya başına yıkılır, ama iş işten geçer...

Bir hakimle iş yapan Cumhuriyet savcılığında imamlara ne zaman sıra geleceğini tahmin bile edilemez. Operasyonlar devam etmekle birlikte 20 imamında daha dernek faaliyetlerinden gözaltına alınması bekleniyor.

Bir derneğe üye olmanın faturasını daha şimdiden ağır bir bedelle ödemeye çalışan imamların başına daha neler gelecekti kim bilir...

Diyanet'in kanına giren bu hain şebeke bu operasyonlar olmasa idi nasıl temizlenecekti bilinmez ama, müslümanın uyanık davranması lüzumu bir kat daha değer kazanıyor.

Bakmadan okumadan görmeden imza atmanın karşlığı bu olsa gerek. Derneği kuran elemanın bir tanesi de Kastamonu Tosya Kaymakamlığında yazı işlerinde çalıştığı biliniyor.

Kaynak: Dinihaberler.com