FETÖ hükümlüsü Erdoğan'ın dibine kadar girdi!

FETÖ hükümlüsü Erdoğan'ın dibine kadar girdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün Samsun'daydı. Miting sonrası vatandaşlarla sohbet eden, bir simit salonunda çayla simit yiyen Erdoğan'ın yanındakilerin bile farkına varmadığı çok tehlikeli olabilecek bir durum yaşandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Samsun Mitingi sonrasında vatandaşların arasında simit yemesi ve çay içmesi sırasında fotoğraf karesine yansıyan bir görüntü büyük bir tehlikenin atlatıldığını gözler önüne serdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Samsun mitingi sonrası miting alanından ayrılıp yakındaki bir simit salonundaki vatandaşların çağrısını kıramayıp burada simit ve çay ikramını kabul etti. 

Erdoğan'a yapılan çay ve simit ikramı sırasında Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Samsun Milletvekili Adayı ve Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaslan, Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Fuat Köktaş da yanındaydi.

FETÖ HÜKÜMLÜSÜ İLE AYNI KAREDE

Ancak bu ziyaret sırasında sosyal medya hesaplarına yansıyan bir fotoğraf karesi Samsun'da derin bir endişeye yol açtı. Cumhurbaşkanı Erdoğan bir gençle selfi çektirdiği sırada yanlarına FETÖ davasından yargılanan ve 3 yıl 1 ay hapis cezası alan işyeri sahibi Ahmet Çakır'ın da aynı karede olduğu görüldü. 

Üst düzeyde korunması gereken, bu nedenle bulunduğu her noktanın, gittiği yerlerin önceden kontrol edilmesi, tehlike doğurabilecek kişilerin bölgeden uzaklaştırılması lazımken FETÖ'den hüküm giymiş bir işadamının elini kolunu sallayarak yanına yaklaşabilmesi Samsun'da sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi.