FETÖ devreye girdi! Boşnaklara işte bu mesajı gönderdiler...

FETÖ devreye girdi! Boşnaklara işte bu mesajı gönderdiler...

FETÖ'den Rasim Ozan Kütahyalı rezaleti sonrası Boşnak vatandaşlara çirkin mesaj...

Sabah yazarı Rasim Ozan Kütahyalı'nın 19 Kasım Pazar günü Beyaz TV 'de yayımlanan "Beyaz Futbol" programında Boşnak vatandaşlara yönelik sözleri toplumda geniş tepkilere neden oldu.

Boşnak vatandaşlar sosyal medyada tepkisini dile getirirken, Balkan ve Boşnak dernekleri de yaptıkları açıklamayla Kütahyalı'yı kınamıştı.

Öte yandan, gece saatlerinde Beyaz TV önünde toplanan bir grup, Rasim Ozan Kütahyalı'yı protesto etti.

Yaşanan bu gelişmeler üzerine Boşnaklara yönelik skandal sözler sarf eden Kütahyalı, Beyaz TV'den kovuldu. Programın sponsorları da kanal ile anlaşmalarını sonlandırdıklarını duyurdu.

FETÖ DEVREYE GİRDİ!

Türkiye'nin iki gündür konuştuğu rezalette son perde ise FETÖ'cü teröristlerin devreye girmesi ile farklı bir boyut kazandı.

Türkiye düşmanlığını dünyanın dört bir yanına yaymak için lobi çalışmaları yapan FETÖ üyeleri Rasim Ozan Kütahyalı'nın iğrenç sözleri üzerine Boşnak vatandaşları Türklerle karşı karşıya getirmek için kollarını sıvadı.

Firari FETÖ'cü, eski STV programcısı Asım Yıldırım, Boşnak asıllı Türkiye dostlarına mesaj göndererek düşmanlık tohumları ekmeye çaba harcadı.

FETÖ'cü Yıldırım mesajında; "ROK gibi alçaklar, kardeşim, dostum dediğim ve öyle bildiğim Boşnaklara, ikinci vatanım dediğim Bosna-Hersek'ime asla leke bile süremez. Onun gibi çukurlara aldırmayın." ifadelerini kullandı.

Türkiye dostu Boşnak gazeteci Emine Şeçeroviç Kaşlı‏ ise söz konusu mesajı sosyal medyada paylaşarak FETÖ üyelerine sert tepki gösterdi.

Emine Şeçeroviç Kaşlı‏ şu ifadeleri kullandı;

"Rasim Ozan meselesini farklı şekilde kullanmak isteyenler de var. Ben bu oyuna gelir miyim?

Aman, sakın ha, benim Turkiye sevdamla oynamaya kalkmayın. Ben dostumu iyi bilirim, safımı da belli ederim." / SuperHaber

frwjfrgghh