Fethullah Gülen'in sandıkta hile planı

Fethullah Gülen'in sandıkta hile planı

Paralel Örgüt’ün elebaşı Fetullah Gülen yaptığı darbe girişimlerinden sonuç alamayınca çareyi seçime şaibe katmakta buldu, kaos planını devreye soktu.

Paralel Örgüt’ün seçimlere hile karıştırma planı, eşi Paralel Yapı’ya çalışan bir kadının itiraflarıyla deşifre oldu. Eşinin de diğer Paralel Terör Örgütü elemanları gibi tutuklanmasından korkan A.D, kocasının son günlerde Paralel Yapı medyasının “AK Parti seçimlerde hile yapacak” şeklindeki haberlerinin, FETÖ basın organları tarafından kirli seçim planı kapsamında yapıldığını kabul ettiğini söyledi.

DEHŞETE DÜŞÜREN PLAN

Son öğrendiği bilgiden dolayı eşinin hayatı için endişelendiğini aktaran A.D, “Bunların seçimde yapacakları şaibe planından dolayı, eşimin de hapse girmesinden korkuyorum” dedi. Eşinin toplantıda edindiği bilgilerden çok azını öğrenmesine rağmen dehşete düştüğünü belirten A.D., 7 Haziran akşamı yapılacak tüm hilenin Paralel medya tarafından AK Parti’nin üstüne atılacağı şeklinde plan yapıldığını anlattı. Belirli aralıklarla yayınladığı ‘vaaz’ adı altındaki videolar ile Paralel Örgüt elemanlarına şifreli mesajlar gönderen örgüt lideri Fetullah Gülen, karanlık planın deşifre olmasından hemen önce, “Savaş ve Hile” isimli yeni bir ‘vaaz’ videosu yayınladı. Videoda hükümeti kafir ilan eden Gülen, “Hile ve Hud’a’, kafirlere karşı yapılan strateji ve taktik olarak anlaşılmalıdır” diyerek seçim için planladığı hile kumpasının fetvasını verdi. 7 Haziran’ı son şans olarak gören Paralel Terör Örgütü’nün gazete ve televizyonları, deşifre olan kaos planına zemin hazırlamak için günlerdir “Seçime hile karışacak” yaygarası kopartıyordu. Paralel Örgüt ile iş tutan Doğan Medyası da “Sandığa güven yok” başlığı altında yayınladığı ne idiğü belirsiz araştırmayla kaos planına destek oluyordu.

HDP’NİN SANDIK GÖREVLİLERİ HDP’DEN

AK Parti Seçim İşleri Koordinasyon Merkezi Başkanı Mustafa Ataş, Paralel yapının hem HDP’ye hem de CHP’ye açık destek verdiğini belirterek, “2 sene öncesine kadar HDP’yi hedef tahtasına oturtmuş olan Paralel Yapı şimdi onlara destek veriyor., CHP’nin kazanamayacağı yerlerde HDP’yi destekliyor” ifadesini kullandı. FETÖ’nün HDP’ye desteğini aleni bir şekilde yaptığına işaret eden Ataş, “Ekrem Dumanlı’nın Gülten Kışanak’ı ziyaret etmesinin ardından neler oldu? Paralel, YSK’nın her partiden istediği sandık kurullarına HDP adına eleman veriyor. Bu isimleri biz tanıyoruz, biliyoruz” dedi.

(GÜNEŞ) 

gunes-hile1.jpg