Fethiyespor'da Tarsus İdman Yurdu hazırlıkları

Fethiyespor'da Tarsus İdman Yurdu hazırlıkları

Teknik direktör Çalışkan:

MUĞLA (AA) - Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Fethiyespor, sahasında Tarsus İdman Yurdu ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Lacivert-beyazlı futbolcular, ilçe stadındaki antrenmanda, teknik direktör Beyhan Çalışkan gözetiminde pas çalışmasının ardından çift kale maç yaptı.

Çalışkan, antrenman sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, çarşamba günü Keçiörengücü'ne karşı oynadıkları kupa maçında tur atlamak istediklerini ancak son dakikalarda yedikleri golle elendiklerini hatırlattı.

Fethiyesporlu futbolcuların Keçiörengücü'ne karşı göreve geldiği günden bu yana en iyi futbolu sergilediğini belirten Çalışkan, "5, 6 gol pozisyonumuz oldu ve penaltı kaçırdık. Maalesef top bizi sevmedi. Çok şansız bir şekilde son dakikalarda golü yedik ve elendik" dedi.

Çalışkan, bundan sonra lig maçlarında başarılı olmak için çalışmalarını sürdüreceklerini, yarınki Tarsus İdman Yurdu maçına en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade etti.

Rakip takım ile puanlarının eşit olduğunu kaydeden Çalışkan, maçta ev sahibi takım olma avantajını kullanmak istediklerini vurguladı.

Fethiyespor seyircisinin önünde alacakları 3 puanın takımın da motivasyonunu artıracağını dile getiren Çalışkan, şöyle konuştu:

"Futbolcu arkadaşlarımız kazanma konusunda istekli ve arzulular. Bazı eksik noktalarımız var bunları da daha çok çalışarak kapatmayı hedefliyoruz. İlk yarıda ne kadar çok puan toplarsak o kadar avantajlı olacağız. Taraftarlarımızı da takımlarını desteklemek için maça davet ediyorum."

Çalışkan, takımda sakat Onur Bilgen dışında eksik bulunmadığını sözlerine ekledi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı