Fener'den Ömer Ali Şahiner hamlesi

Fener'den Ömer Ali Şahiner hamlesi

Gelecek sezon kadroda rekabet yaratmak isteyen Fenerbahçe yönetimi, kalede Volkan - Harun, sağda ise Şener - Ömer Ali alternatiflerini yaratma çabasında olduğu iddia edildi

Bu sezon hem Süper Lig’e hem de UEFA Avrupa Ligi’ne erken havlu atan Fenerbahçe’nin önümüzdeki sezon Bursaspor'dan Harun Tekin ile Atiker Konyaspor'dan Ömer Ali Şahiner'i transfer edeceği iddia edildi.  Star Gazetesinin haberine göre Fenerbahçe Porto'dan kiraladığı kalecisi Fabiano'yu önümüzdeki sezon kiralamayacak. Sarı-lacivertliler önümüzdeki sezon Bursaspor'da sıkıntılı günler geçiren Harun Tekin'i transfer etmeyi planlıyor. Kalede Volkan Demirel ile birlikte rekabet yaratmak isteyen Fenerbahçe yönetimi ‘Penaltı canavarını’ kadrosuna katarak ‘1’ numaralı problemi çözmek isterken, Harun’un da sarı lacivertli kulübe sıcak bakması bu transferi bir hayli güçlü kılıyor.

ÖMER ALİ'YE KARŞILIK OYUNCU ÖNERİLECEK

Gelecek sezonda takımdan gönderilecek oyuncuların başında yer alan Van der Wiel’in yeri ise Ömer Ali Şahiner’le doldurulacak. Şu anda bazı İngiliz ve Fransız kulüpleriyle dirsek teması halinde olan Wiel’i gözden çıkaran Fenerbahçe, Şener Özbayraklı’ya alternatif olarak Aykut Kocaman’ın öğrencisi Ömer Ali’yi düşünürken, yönetimin 25 yaşındaki yetenekli oyuncu için Konyaspor’a ‘takas’ teklifinde bulunulacağı öğrenildi.