Fenerbahçe'nin yeni transferi Ayşe Cora:

Fenerbahçe'nin yeni transferi Ayşe Cora:

- "Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpte ve camiada oynayacak olmanın heyecanını yaşıyorum"


İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın yeni transferi Ayşe Cora, sarı-lacivertli takımda oynayacak olmanın heyecanını yaşadığını bildirdi.

Fenerbahçe Kulübünün internet sitesine açıklamada bulunan Ayşe Cora, hayatında yeni bir sayfa açıldığını ifade etti.

Beşiktaş ile sözleşmesinin feshedilmesinin ardından Fenerbahçe ile görüşmelere başladığını belirten milli basketbolcu, şunları kaydetti:

"İlk önce Didem Akın ile konuştuk. Didem abla aklıma yatan ve mantıklı şeyler söyledi. Bu da beni Fenerbahçe'ye daha yaklaştırdı. Daha sonra genel sekreterimiz ve basın sözcümüz Mahmut Uslu ile telefon görüşmesi yaptık. Kendisi de Didem abla gibi içime sinen şeyler söyleyince aklımda soru işareti kalmadı ve anlaşmaya vardık."

Yeni takımının başarısı için elinden geleni yapacağı dile getiren Ayşe Cora, "Şimdi hayatımda yeni bir sayfa açılıyor. Yeni bir heyecan. Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpte ve camiada oynayacak olmanın heyecanını yaşıyorum. Elimden gelen her şeyi yapacağım." ifadelerini kullandı.

Ayşe Cora, yeni sezonun çok güzel geçeceğine inandığını anlatarak, "Fenerbahçe'de oynamak çok büyük bir gurur. Umarım bu gururla beraber çok güzel başarılar da yaşarım." değerlendirmesinde bulundu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :