Fenerbahçe'nin konuğu Aytemiz Alanyaspor

Fenerbahçe'nin konuğu Aytemiz Alanyaspor

- Sarı-lacivertliler, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında yarın sahasında Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek- Fenerbahçe'de Lens, Ozan Tufan, Fernandao ve Salih Uçan, Akdeniz temsilcisi karşısında forma giyemeyecek


İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında yarın sahasında Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak.

Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapamayan sarı-lacivertli ekip, Kasımpaşa ve Gaziantepspor galibiyetleriyle toparlansa da son karşılaşmasında Osmanlıspor ile deplasmanda berabere kaldı. İstanbul temsilcisi, ligin ilk 6 haftasında ikişer galibiyet, beraberlik ve mağlubiyetle 8 puan topladı. Attığı 11 gole karşılık kalesinde 8 gol gören Fenerbahçe, lider Medipol Başakşehir'in 8, ikinci Beşiktaş ile üçüncü Galatasaray'ın 6 puan gerisinde 9. sırada yer aldı.

Fenerbahçe, ligin ilk 6 haftasında elde ettiği 7 puanla 11. sırada bulunan Aytemiz Alanyaspor'u yenerek, zirveye yaklaşmak istiyor.

Ülker Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak maçta, hakem Alper Ulusoy görev yapacak.


- Dört eksik, bir belirsiz


Fenerbahçe'de sakatlıkları bulunan Jeremain Lens, Ozan Tufan, Jose Fernandao ve Salih Uçan, Aytemiz Alanyaspor karşısında forma giyemeyecek.

A Milli Takım'ın İzlanda ile yaptığı 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri maçında sakatlanan Ozan Tufan, yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalacak. Ümit Milli Takım idmanında sakatlanan Salih Uçan da yaklaşık 10 gün forma giyemeyecek. Sakatlığı sebebiyle son Osmanlıspor maçında oynayamayan Lens ile yaklaşık 1,5 aydır sahalardan uzak kalan Brezilyalı golcü Fernandao da Aytemiz Alanyaspor'a karşı mücadele edemeyecek.

Senegal Milli Takımı'ndan sakat dönen Moussa Sow'un ise durumu belirsizliğini koruyor. Deneyimli futbolcunun yarınki müsabakada riske edilmemesi bekleniyor.


- Ligde ilk randevu


Fenerbahçe ile Aytemiz Alanyaspor, ilk kez bir lig maçında karşı karşıya gelecek.

Spor Toto Süper Lig'de ilk kez mücadele eden turuncu-yeşilli ekip, daha önce Fenerbahçe ile bir resmi maç yaptı.

İki takım, 2007-2008 sezonunda Türkiye Kupası grup maçında karşılaşırken, Alanya'da yapılan maç, sarı-lacivertli ekibin 10-3'lük üstünlüğüyle sona erdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :