Fenerbahçe'nin Atiker Konyaspor kafilesi belli oldu

Fenerbahçe'nin Atiker Konyaspor kafilesi belli oldu

- Sarı-lacivertli takımda sakatlıkları geçen Lens, Sow ve Salih Uçan, 19 kişilik kafileye dahil edildi


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'de yarın Atiker Konyaspor'la deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe'nin Konya kafilesi belli oldu.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, 19 kişilik kafileye sakatlıkları geçen Jeremain Lens, Moussa Sow ve Salih Uçan da alındı. Yapılan son antrenmana çıkan Volkan Şen de kadroda kendine yer buldu.

Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları devam eden Jose Fernandao ve Ozan Tufan'ın yanı sıra Gregory van der Wiel ve Miroslav Stoch, Konya'ya götürülmedi.

Fenerbahçe'nin 19 kişilik Konya kafilesinde şu isimler yer aldı:

Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Ertuğrul Taşkıran, Simon Kjaer, Roman Neustaedter, Martin Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, İsmail Köybaşı, Şener Özbayraklı, Mehmet Topal, Josef de Souza, Salih Uçan, Alper Potuk, Volkan Şen, Aatif Chahechouhe, Jeremain Lens, Moussa Sow, Robin van Persie, Emmanuel Emenike.


- Fenerbahçe'ye coşkulu uğurlama


Fenerbahçeli taraftarlar, Konya'ya gidecek sarı-lacivertli takımı tesislerden coşkulu bir şekilde uğurladı.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'ne gelen çok sayıda taraftar, son haftalarda başarısız sonuçlar alan takımlarına sahip çıktı. Sarı-lacivertli taraftarlar, tesis çıkışında otobüse binen futbolcular ile teknik heyete tezahüratlar yaparak ve meşaleler yakarak sevgi gösterilerinde bulundu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :