Fenerbahçe'de Kiğılı ve Özokur'un istifaları kabul edildi

Fenerbahçe'de Kiğılı ve Özokur'un istifaları kabul edildi

Sarı-lacivertli kulübün yönetim kurulu, başkan vekili Abdullah Kiğılı ve yönetici Ahmet Özokur'un istifalarını kabul etti

İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu, başkan vekili Abdullah Kiğılı ve yönetici Ahmet Özokur'un istifalarını kabul etti.

Sarı-lacivertli kulübün haftalık yönetim kurulu toplantısı sonrası kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Kiğılı ve Özokur'un aldıkları istifa kararlarının görüşüldüğü belirtildi.

Özokur'un özel nedenlerden dolayı istifa ettiği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi: 

"Ahmet Özokur, kararının kendisi ve Fenerbahçe Kulübü adına daha etik bir davranış olacağını beyan etmiştir. Fenerbahçe  Kulübü Yönetim Kurulu'nda Sayın Ahmet Özokur'un talebi görüşülmüş ve kabul edilmiştir. Toplantıya gelerek tüm yönetimle vedalaşan Sayın Ahmet Özokur'a, Fenerbahçe Kulübü'ne ve Fenerbahçe Ülker Basketbol  Şubesi'ne katkıları için  teşekkür edilmiş ve hizmetlerinden dolayı  için kendisine bir  plaket  takdim edilmiştir. Sayın Özokur'a bundan sonraki yaşamında başarılar dileriz." 

Açıklamada, Özokur'un istifası sonrası boşalan Fenerbahçe Erkek Basketbol Şube Sorumluluğu'na asbaşkanlardan Ömer Temelli'nin getirildiği bildirildi. 

Daha önce yönetimden istifa eden Kiğılı'nın ayrılma kararının da kabul edildiği aktarılan açıklamada, "Sayın Abdullah Kiğılı'ya da Fenerbahçe Kulübü'ne ve Fenerium'a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ederiz" ifadesi kullanıldı. 

Açıklamada, iki ismin yerlerine, Hakan Dinçay ve Ünal Uzun'un yedek üyelikten asil üyeliğe getirildiği bilgisi verildi. 

Kaynak:Haber Kaynağı