Fenerbahçe’de hücum sorunu çözülüyor

Fenerbahçe’de hücum sorunu çözülüyor

Fenerbahçe'de sakat oyuncuların geri dönüşü, hücum gücünü artıracak. Van Persie ve Sow'un form tutması, Fernandao'nun da iyileşmesi Dick Advocaat'ın eline zengin bir kılavuz sunacak

Fenerbahçe'de hücum konusunda yeni gelişmeler yaşanması bekleniyor. Fenerbahçe'de eksik isimlerin teker teker dönmesi bekleniyor. Özellikle Robin Van Persie ve Moussa Sow gibi önemli oyuncuların yüksek seviyeye çıkması amaçlanıyor. Gerek kanat gerekse de ileri uçta oynama özelliği bulunan Moussa Sow'un fiziksel açıdan eksikliği bulunuyor. Bunun en önemli sebebi ise Senegalli yıldızın geçen sezon Dubai'de forma giymesi oldu. Takımı Al Ahli ile şampiyon olsa da ligin, Süper Lig'in gerisinde olması sebebiyle özellikle fiziksel açıdan futbolcunun gerilediği ifade edildi.

RVP VE SOW BEKLENİYOR
Eski formuna yavaş yavaş ulaşmaya başlayacak olan tecrübeli golcünün artık kısa sürede hazır olması hedefleniyor. Robin van Persie ile Moussa Sow'un birlikte takıma tam kapasiteyle katılmasının ardından hücum hattındaki sorunun büyük ölçüde çözülmesi umuluyor. Bunun yanında Jose Fernandao'nun da kısa sürede takım katılması bekleniyor. Kayserispor maçında yaşadığı sakatlığın ardından uzun süredir takımdan ayrı kalan Fernandao'nun da gelecek hafta itibariyle takımla çalışmalara başlaması söz konusu.