Fenerbahçe'de "Hedef 1 Milyon Üye" projesi

Fenerbahçe'de "Hedef 1 Milyon Üye" projesi

Futbolcular Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Egemen Korkmaz ve Alves, bir alışveriş merkezindeki etkinliğe katıldı

İSTANBUL (AA) - Fenerbahçeli futbolcular, kulübün "Hedef 1 Milyon Üye" projesi kapsamında bir alışveriş merkezindeki etkinliğe katıldı. 

Kaleci Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Egemen Korkmaz ve Bruno Alves, Akasya Alışveriş Merkezi'de bulunan Fenerium mağazasının önünde kurulan stantta, proje doğrultusunda üye olan iş yeri sahibi bazı taraftarlarla bir araya geldi. 

Volkan yaptığı kısa açıklamada, alışveriş merkezinde üye olan taraftarlara üyelik zarflarını bizzat vermek istediklerini belirterek, "Projemizin çok büyük olduğunu biliyoruz. Futbolcular olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. İnşallah hedeflenen 1 milyon kişiye de en kısa zamanda ulaşacağımızı düşünüyoruz" dedi. 

 

- Telefonla projeyi anlattılar

Dört futbolcu, kaptan Emre Belözoğlu'nun da katılımıyla Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki iletişim merkezinde düzenlenen organizasyonda ise telefonda taraftarlarla sohbet etti. 

Futbolcuların, basına kapalı gerçekleştirilen organizasyonda taraftarlara üyelik koşullarını ve üye olmanın avantajlarını aktardıkları bildirildi. 

 

Kaynak:Haber Kaynağı