Fenerbahçe'de Demir Grup Sivasspor maçı hazırlıkları

Fenerbahçe'de Demir Grup Sivasspor maçı hazırlıkları

- Antrenmanı takip eden kulüp başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler, idman öncesi doktorlardan oluşan bir grup taraftarla bir araya geldi


İSTANBUL (AA) - Süper Lig'in 12. haftasında 19 Kasım Pazar günü sahasında Demir Grup Sivasspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladığı belirtildi.

Futbolcuların 3 gruba ayrılarak 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla sürdürdükleri antrenmanı, çift kale maçla tamamladıkları aktarıldı.

Fenerbahçe, hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak.


- Doktorlar antrenmanda


Demir Grup Sivasspor maçının hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de, kulüp başkanı Aziz Yıldırım da antrenmanı takip etti.

Aziz Yıldırım'ın, yöneticilerden Mahmut Uslu, Ali Yıldırım, Önder Fırat ve Ozan Balaban ile "Hedef 1 Milyon Üye" projesi kapsamında doktorlardan oluşan bir grup taraftarı antrenman öncesi tesislerde ağırladığı öğrenildi.

Ziyarette oyuncular ve teknik heyetle de tanışma fırsatı yakalayan taraftarların, teknik direktör Aykut Kocaman'a nazar boncuğu hediye ettiği bildirildi.

Taraftarların ayrıca futbolculardan Volkan Demirel, Mehmet Topal ve Hasan Ali Kaldırım'a da çeşitli hediyeler takdim ettiği kaydedildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :