Fenerbahçe Üniversitesi tanıtım ve tercih günleri 19 Temmuz’da başlıyor

Fenerbahçe Üniversitesi tanıtım ve tercih günleri 19 Temmuz’da başlıyor

Fenerbahçe Üniversitesi’nin Tanıtım ve Tercih Günleri, 19 – 29 Temmuz tarihleri arasında Ataşehir Kampüsü’nde gerçekleştirilecek.

 

Fenerbahçe Üniversitesi’nin Tanıtım ve Tercih Günleri, 19 – 29 Temmuz tarihleri arasında Ataşehir Kampüsü’nde gerçekleştirilecek. Haftanın her günü 09:30-18:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek etkinliklerde öğrenciler üniversitenin akademik kadrosuyla tanışıp merak ettikleri soruları sorma fırsatı bulacak.

DİJİTAL NESLİN YENİLİKÇİ ÜNİVERSİTESİ

“Dijital neslin yenilikçi üniversitesi” mottosu ile eğitim-öğretim hayatına başlayacak olan Fenerbahçe Üniversitesi, 2019-2020 Akademik Yılı’nda 5 fakülte ve 12 bölümüyle ilk öğrencilerine kapılarını açacak.

Medicana Grup ile Fenerbahçe Spor Kulübü işbirliğinde hayata geçirilen Fenerbahçe Üniversitesi’nin iddiası, yeni dünya düzenini şekillendiren, dijital dönüşümü yöneten geleceğin küresel liderlerinin yetişeceği bir üniversite olmak.

YENİ DÜNYA DÜZENİNİ ŞEKİLLENDİREN “ DİJİTAL NESLİN YENİLİKÇİ ÜNİVERSİTESİ”

Fenerbahçe Üniversitesi “dijital neslin yenilikçi üniversitesi” mottosu ile eğitim-öğretim hayatına başlayacak. Üniversitenin öncelikli hedefi; eğitim-öğretim süreçlerindeki yenilikçi yaklaşımlar, dijital teknolojik alt yapı ve sosyal ekosistem ile birlikte mesleki formasyonu yüksek ve entelektüel derinliği olan ‘dünya vatandaşları’ yetiştirmek.

İLK ÖĞRENCİLERİNE 2019-2020 AKADEMİK YILI’NDA KAPILARINI AÇIYOR

Fenerbahçe Üniversitesi, 2019-2020 Akademik Yılı’nda, şehir üniversitesi konsepti ile öğrencilerinin kolay ve güvenli ulaşımı, alternatifli toplu taşıma imkanları, kültürel ve sosyal tüketim alanlarına yakınlığı ile İstanbul’un en seçkin semtlerinden biri olan Ataşehir’de eğitim-öğretime başlayacak. 

İŞ DÜNYASI VE ENDÜSTRİ İŞ BİRLİĞİ

Üniversite - sanayi iş birliği ve uluslararası iş birliklerini merkezine alan Fenerbahçe Üniversitesi, bünyesinde bulunan her fakülte ve bölümün mutlaka iş dünyası ile iş birliği içinde olmasını sağlayacak. Öğrencilerin doğrudan veya dolaylı bu iş ağları içinde tutularak, teorik bilgiyi uygulamaya geçirecek, iş hayatı tecrübesi kazanacak ve mezuniyet sonrası ise istihdam edilebilirliğini arttıracak.

Öğrencilerinin iş dünyası ile bağ oluşturmasına öncelik veren üniversitenin Kariyer Merkezi de faaliyetlerine ilk günden başlayacak. Öğrenciler, Medicana Grup’un Sağlık Sektörü işletmelerinde sektörel deneyimler kazanacaklar. Ayrıca, Medicana Grup’un 30 yılı aşan sağlık sektörü deneyimi ve Fenerbahçe Spor Kulübünün spordaki başarısı ve camianın gücü öğrencilerin profesyonel yaşama hazırlanmasında önemli destek olacak. Öğrencilere Medicana Grup şirketlerinde staj ve öncelikli işe alım imkanları sağlanacak.

YÜKSEK BURS ORANLARI

Fenerbahçe Üniversitesi’nde YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) sonuçlarına göre ÖSYM tarafından ilgili kontenjanlara yerleştirilen öğrencilere %25, %50 ve %100 burslar sunulmaktadır. Yüksek burs oranlarıyla Türkiye’nin en çok burs veren üniversiteleri arasında yer alacaktır. Üniversite tüm bölümlerine ilk öğrencilerini bu yıl alacağı için, burslu programlarda geçen yıla ait herhangi bir taban puan bulunmuyor.

TANITIM VE TERCİH GÜNLERİ ATAŞEHİR KAMPÜSÜ’NDE BAŞLIYOR

Şehrin ve yaşamın merkezi Ataşehir Kampüsü’nde, 19 – 29 Temmuz 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Tanıtım ve Tercih Günlerinde, Fenerbahçe Üniversitesi’nin fakülte ve bölümleri hakkında detaylı bilgiler üniversitenin akademisyenleri tarafından öğrenci ve veliler ile paylaşılacak.

Adaylara tercih danışmanlığı hizmetinin de sunulacağı Tanıtım ve Tercih Günleri etkinliği hafta içi ve hafta sonu her gün 9.30 – 18.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir. Fenerbahçe Üniversitesi ve Tanıtım ve Tercih Günleri ile ilgili ayrıntılı bilgiye fbu.edu.tr adresindeki web sitesinden ulaşılabilir

Etiketler :