Fenerbahçe Kulübünden basketbol şubesine tebrik

Fenerbahçe Kulübünden basketbol şubesine tebrik

İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe Kulübünden yapılan açıklamada, THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde ikinci olan sarı-lacivertli erkek basketbol takımı kutlandı.Sarı-lacivertli...


İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe Kulübünden yapılan açıklamada, THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nde ikinci olan sarı-lacivertli erkek basketbol takımı kutlandı.

Sarı-lacivertli kulübün sitesinde yer alan mesajda, Fenerbahçe Doğuş'un Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da gerçekleştirilen organizasyonun şampiyonluk maçında İspanya'nın Real Madrid takımına 85-80 yenildiği hatırlatılarak, şu ifadeler kullanıldı:

"THY Avrupa Ligi'nde dört kez üst üste Dörtlü Final ve üst üste 3. kez final oynama başarısı ile bir kez daha camiamızı ve ülkemizi gururlandıran erkek basketbol takımımızı tebrik ediyor, başta başantrenörümüz Zeljko Obradovic ve teknik ekibimize, ülkemize ve camiamıza bu gururu yaşatan değerli oyuncularımıza; erkek basketbol takımımıza geçmişten bugüne emek vermiş tüm yöneticilerimize, mevcut yöneticilerimize, genel menajer Maurizio Gherardini'ye, şubemiz idari ekibine ve çalışanlarımıza, bu yıl da bitmek bilmeyen destekleri ve maddi manevi varlıklarıyla takımımızın 6. adamı olan, dünyanın en güzel taraftarlarına, Türkiye'nin dört bir yanında Dörtlü Final heyecanını yaşatarak dev ekranlar kuran belediyelere ve takımımıza desteklerini esirgemeyen sponsorlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :