Fenerbahçe Grundig avantaj peşinde

Fenerbahçe Grundig avantaj peşinde

Sarı-lacivertli kadın voleybol takımı, DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi 12'li play-off turu ilk maçında yarın deplasmanda Polonya'nın Chemik Police takımıyla karşılaşacak

İSTANBUL (AA) - Fenerbahçe Grundig Kadın Voleybol Takımı, DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi 12'li play-off turu ilk maçında yarın deplasmanda Polonya'nın Chemik Police takımıyla karşı karşıya gelecek.

Polonya'nın Szczecin kentindeki Azoty Arena'da oynanacak ve Roberto Boris ile Sonja Simonovska hakem ikilisinin yöneteceği karşılaşma, TSİ 21.30'da başlayacak.

Şampiyonlar Ligi E Grubu'nda 6'da 6 yapan ve grubu yenilgisiz lider tamamlayan Fenerbahçe, 12'li play-off turu ilk maçında Polonya temsilcisi karşısında elde edeceği sonuçla, sahasındaki rövanş öncesi avantaj yakalamak istiyor.

Bir önceki turda, organizasyonun son şampiyonu Eczacıbaşı VitrA'nın da bulunduğu C Grubu'nda yer alan Chemik Police, grup mücadelelerini 4 galibiyet ve 2 yenilgiyle üçüncü sırada tamamlamıştı.

Fenerbahçe Grundig ile Chemik Police, ilk maçın rövanşında 23 Şubat Salı günü Burhan Felek Spor Salonu'nda karşılaşacak.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :