Fenerbahçe, çıkışını sürdürmek istiyor

Fenerbahçe, çıkışını sürdürmek istiyor

Süper Lig'de yarın Trabzonspor'u konuk edecek sarı-lacivertliler, son 10 resmi maçında yenilgi yüzü görmedi

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında yarın Trabzonspor'u konuk edecek Fenerbahçe, galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Süper Lig'de oynadığı son 3 maçta puan kaybetmeyen sarı-lacivertliler, Kadıköy'de ağırlayacağı rakibi karşısında, iyi gidişatını devam ettirmeyi hedefliyor. 

Ligde ve Avrupa'da çıktığı son 10 resmi maçta 6 galibiyet ve 4 beraberlik alan Fenerbahçe, en son 6. haftada 27 Eylül'de Beşiktaş derbisinde kaybetmişti.

Sarı-lacivertliler, ligde çıktığı 12 maçta 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgiyle 27 puan topladı ve haftaya lider Beşiktaş'ın 2 puan gerisinde girdi.

Ülker Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak haftanın kapanış maçını, hakem Deniz Ateş Bitnel yönetecek.

 

- Takımda 3 eksik

 

Sarı-lacivertli takımda zorlu Trabzonspor maçı öncesi 3 eksik bulunuyor. Sakatlıklarından dolayı Mehmet Topuz, Raul Meireles ve genç oyuncu Hakan Çinemre, yarınki maçta forma giyemeyecek.

Molde maçı öncesi geçirdiği gribal enfeksiyon nedeniyle kadroda yer almayan Mehmet Topal iyileşerek takımla çalışmalara başladı. Dizinden geçirdiği operasyondan sonra geçen hafta takımla çalışmalara başlayan Caner Erkin ise henüz hazır değil. Caner'in durumuna teknik direktör Vitor Pereira karar verecek. 

 

- Muhtemel 11

 

Fenerbahçe'nin Trabzonspor maçına, Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Alves, Kjaer, Hasan Ali Kaldırım, De Souza, Ozan Tufan, Nani, Diego, Alper Potuk ve Van Persie 11'i ile çıkması bekleniyor. 

Sarı-lacivertli ekipte üç futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Geride kalan 12 haftadan üçer kartı bulunan Fernandao, Mehmet Topal ve De Souza, bordo-mavili takım karşısında da kart görmeleri durumunda, 14. haftadaki Gaziantepspor maçında cezalı duruma düşecek. 

AA

Kaynak:Haber Kaynağı