Fenerbahçe-Bursaspor maçında "taraftarın darbedildiği" iddiası

Fenerbahçe-Bursaspor maçında "taraftarın darbedildiği" iddiası

Bursasporlu "taraftarın darbedildiği" iddiasıyla ilgili bir komiser yardımcısı açığa alındı

ANKARA (AA) - Emniyet Genel Müdürlüğünce, Fenerbahçe-Bursaspor maçında "Bursasporlu taraftarın darbedildiği" iddiasıyla ilgili bir komiser yardımcısının açığa alındığı bildirildi.

Emniyet Genel Müdürlüğünden, Fenerbahçe ile Bursaspor arasında dün oynanan Spor Toto Süper Lig maçının ardından bir polisin, misafir seyirci tribününün iç kısmında Bursasporlu bir taraftarı darbettiğine ilişkin görüntülerle ilgili basın açıklaması yapıldı.

Karşılaşmada çıkan olaylarla ilgili 6'sı Fenerbahçe, 16'sı Bursaspor taraftarı olmak üzere 22 kişi hakkında işlem yapıldığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Taraftarın darbedilmesi iddiasıyla ilgili bir komiser yardımcısı da açığa alınmış olup konuyla ilgili incelemeler devam etmektedir. Sporun rekabet, kardeşlik ve dostluk ruhuna aykırı hiçbir şiddet olayına müsaade edilmeyeceği gibi polis meslek disiplinine aykırı tutum ve davranışlarda bulunan personel ile ilgili olarak da yasal işlemlerin tavizsiz yapılacağı tüm sporsever halkımıza saygı ile duyurulur."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :